Рецепт Овочеві рагу фото

Овочеві рагу
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Для всіх любителів простих, апетитних і смачних страв хочу розповісти, як приготувати овочеві рагу. Чудовий варіант обіду, вечері або перекусу для всієї родини! Сміливо беріть рецепт на замітку.

Опис приготування:

Ця страва цікаво тим, що рагу щораз може бути абсолютно різним. Все залежить від складу овочів, а також спецій. Крім того, ви завжди можете додати гриби або сир для пікантності. У сезон свіжих овочів обов'язково внесіть овочеві рагу в ваше щоденне меню!

  • Оливкова олія - За смаком (для смаження)
  • Вершкове масло - За смаком (для смаження)
  • Цибулина - 1 штука
  • Цукіні - 2 штуки
  • Кабачок - 2 штуки
  • Морква - 1-2 штук
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Томатний соус - 300 грам
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сушені трави - За смаком (прованські трави, базилік, орегано)
  • Червоне сухе вино - 1 Склянка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Пармезан - За смаком (по бажанню)
  • Гриби - За смаком (опціонально)
овочеві рагу - фото крок 1
1. Очистіть і наріжте кубиками цибулю.
овочеві рагу - фото крок 2
2. На тертці натріть моркву.
овочеві рагу - фото крок 3
3. Вимийте, обсушити і тонко наріжте цукіні.
овочеві рагу - фото крок 4
4. Слідом - кабачки.
овочеві рагу - фото крок 5
5. На сковороді розігрійте трохи вершкового і оливкового масла.
овочеві рагу - фото крок 6
6. Обсмажте цибулю до легкого золотистого кольору, зніміть зі сковороди і відкладіть поки в сторону.
овочеві рагу - фото крок 7
7. Окремо обсмажте кабачки невеликими порціями до утворення скоринки.
овочеві рагу - фото крок 8
8. Кабачки I.
овочеві рагу - фото крок 9
9. Всі овочі з'єднайте на сковороді або в сотейнику. Додайте моркву і часник, перемішайте.
овочеві рагу - фото крок 10
10. Викладіть томатний соус.
овочеві рагу - фото крок 11
11. Додайте сіль, цукор, італійські трави.
овочеві рагу - фото крок 12
12. Влийте червоне вино.
овочеві рагу - фото крок 13
13. Поперчіть за смаком. Акуратно перемішайте і залиште гаситися на півгодинки на повільному вогні.
овочеві рагу - фото крок 14
14. За пару хвилин перед подачею можна додати тертий пармезан. Я подавала рагу зі спагеті.
Смачного!

Схожі рецепти