Овочеві гарячі бутерброди
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення, Рецепти без шкоди
Ми всі звикли до бутербродів з рибою, м'ясом…а овочеві пробували? думаю, що ні. Так ось сьогодні будемо пробувати новий варіант улюбленого перекусу!
Vegetariancam, та й просто любителям простих закусок без м'яса хочу запропонувати спробувати цей класний варіант, як приготувати овочеві гарячі бутерброди з кунжутом. Вони чудово підійдуть і для сніданку, і для перекусу до чаю. Просто і дуже смачно!
- Картопля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Стручкова квасоля - 8-10 штук
- Солодкий перець - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Стебло селери - 1/4 штуки
- Перець чилі - 1 штука (по бажанню)
- Часник - 2-3 зубчиків
- Кукурудзяний крохмаль - 1 Чайна ложка (в начинку)
- Соєвий соус - 1 Чайна ложка
- Кунжут - 4-6 чайних ложок
- Сіль і перець - За смаком
- Кукурудзяний крохмаль - 3 Ст. Ложки(+ 3 ложки води)
- Хліб - 4-6 скибочок
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. Для початку потрібно очистити і відварити картоплю, квасоля і морква. Найкраще робити це на пару.
2. Поки вони будуть остигати, наріжте інші овочі: солодкий і гострий перець, селера, цибуля, часник.
3. З'єднайте всі в глибокій мисочці, додайте сіль і перець за смаком, крохмаль і соєвий соус. Ретельно перемішайте до однорідності.
4. Розведіть 3 ложки крохмалю у воді. Викладіть овочі на скибочку хліба і полийте отриманої крохмальної водою.
5. Рясно присипте кунжутом.
6. Викладіть бутерброди начинкою вниз в сковороду з розігрітим маслом. Смажте на середньому вогні до рум'яності, після переверніть.
7. Готові овочеві гарячі бутерброди викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки масла, після подавайте їх відразу до столу.
Смачного!
Смачного!