Рецепт Овочеве заливне в яєчній шкаралупі фото

Овочеве заливне в яєчній шкаралупі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Яйця
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід
Холодець

Хочете прикрасити свій святковий стіл оригінальною овочевий закускою? Тоді обов'язково приготуйте овочеве заливне в яєчній шкаралупі. Це не тільки яскрава і святкова закуска, вона і дуже смачна.

Холодець в яєчній шкаралупі можна готувати не тільки з самих тільки овочів, але також з шинкою, морепродуктами або яйцями. Я пропоную вам варіант, як приготувати овочеве заливне в яєчній шкаралупі. Сюди входять консервована кукурудза і варена морквина. Для ситності я додала яйця, вийшло дуже незвично. Головне в цій страві - з'єднати побільше барвистих інгредієнтів, які зроблять закуску святкової.

  • Яйця - 4 штуки
  • Кукурудза консервована - 50 грам
  • Морква - 1 штука
  • Бульйон - 250 мілілітрів
  • Желатин - 1 Ст. Ложка
овочеве заливне в яєчній шкаралупі - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Одне яйце відваріть круто. Морква відваріть до готовності.
овочеве заливне в яєчній шкаралупі - фото крок 2
Яйце і морква поріжте кубиками. Змішайте їх разом з кукурудзою.
овочеве заливне в яєчній шкаралупі - фото крок 3
У теплому бульйоні розчиніть желатин, залиште його так на 15 хвилин для набухання.
овочеве заливне в яєчній шкаралупі - фото крок 4
У трьох яйцях, які ми залишили сирими, зробіть невеликі отвори, через які вилийте білок і жовток. Шкаралупу акуратно промийте під проточною водою. Білок і жовток не викидайте, з них вийде відмінний омлет.
овочеве заливне в яєчній шкаралупі - фото крок 5
Заповніть шкаралупу сумішшю кукурудзи, морква і яйця, також покладіть листочки петрушки. Складіть якомога щільніше, але не пошкодити шкаралупу. Потім залийте підготовленим желатином. Поставте яйця в підходящу тарілочку, щоб вони знаходилися у вертикальному положенні.
овочеве заливне в яєчній шкаралупі - фото крок 6
Надішліть яйця в холодильник мінімум на 2 годину, але краще залишити їх на всю ніч. Перед подачею шкаралупу очистіть, у вас вийдуть красиві яйця. Поставте їх на тарілочку, прикрасьте зеленню і сміливо подавайте до столу. Ваші гості будуть в захваті!

Схожі рецепти