Овочеве заливне в яєчній шкаралупі
(покроковий рецепт з фото)
Хочете прикрасити свій святковий стіл оригінальною овочевий закускою? Тоді обов'язково приготуйте овочеве заливне в яєчній шкаралупі. Це не тільки яскрава і святкова закуска, вона і дуже смачна.
Холодець в яєчній шкаралупі можна готувати не тільки з самих тільки овочів, але також з шинкою, морепродуктами або яйцями. Я пропоную вам варіант, як приготувати овочеве заливне в яєчній шкаралупі. Сюди входять консервована кукурудза і варена морквина. Для ситності я додала яйця, вийшло дуже незвично. Головне в цій страві - з'єднати побільше барвистих інгредієнтів, які зроблять закуску святкової.
- Яйця - 4 штуки
- Кукурудза консервована - 50 грам
- Морква - 1 штука
- Бульйон - 250 мілілітрів
- Желатин - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Одне яйце відваріть круто. Морква відваріть до готовності.
Яйце і морква поріжте кубиками. Змішайте їх разом з кукурудзою.
У теплому бульйоні розчиніть желатин, залиште його так на 15 хвилин для набухання.
У трьох яйцях, які ми залишили сирими, зробіть невеликі отвори, через які вилийте білок і жовток. Шкаралупу акуратно промийте під проточною водою. Білок і жовток не викидайте, з них вийде відмінний омлет.
Заповніть шкаралупу сумішшю кукурудзи, морква і яйця, також покладіть листочки петрушки. Складіть якомога щільніше, але не пошкодити шкаралупу. Потім залийте підготовленим желатином. Поставте яйця в підходящу тарілочку, щоб вони знаходилися у вертикальному положенні.
Надішліть яйця в холодильник мінімум на 2 годину, але краще залишити їх на всю ніч. Перед подачею шкаралупу очистіть, у вас вийдуть красиві яйця. Поставте їх на тарілочку, прикрасьте зеленню і сміливо подавайте до столу. Ваші гості будуть в захваті!