Овочеве рагу з капустою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви шанувальник легких, недорогих, простих в процесі страв, тоді не проходите мимо! Я хочу запропонувати вам дуже класну ідею ситного, смачного соковитого рагу, від якого просто не відірватися.
Я віддаю перевагу цей варіант, як приготувати овочеве рагу з капустою в мультиварці тому, що він неймовірно зручний. Набір інгредієнтів ви можете варіювати в залежності від сезону або ваших смакових уподобань. Подають до столу рагу традиційно гарячим, але і в холодному вигляді воно чудове! Це може бути і повноцінне блюдо, і гарнір, наприклад. Обов'язково раджу спробувати! Це корисно, швидко і смачно!
- Капуста - 1/4 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Помідор - 2-3 штук
- Солодкий перець - 1-2 штук
- Баклажан - 1 штука
- Кабачок - 1-2 штук
- Сіль і спеції - За смаком (часник, перець, лавровий лист, паприка і т.Д.)
- Вода - 1 Склянка (приблизно)
1. Нашинкуйтекапусту і викладіть її в чашу мультиварки.
2. Зверху - нарізані кубиками кабачки.
3. Вимийте, обсушити і подрібніть баклажани.
4. Додайте солодкий перець.
5. І нарізаний тонкими півкільцями цибулю.
6. Останній інгредієнт - помідори.
7. Додайте зверху улюблені спеції, сіль за смаком.
8. Влийте воду і акуратно перемішайте. Замість води можна взяти овочевий бульйон або томатний сік, наприклад. Встановіть режим "гасіння" і накрийте мультиварку кришкою.
9. Час гасіння залежить і від потужності техніки, і від ваших смакових уподобань (любите ви овочі більш щільні або повністю проготовленія, м'які). Але вже через 15 хвилин можна спробувати, що вийшло.
Смачного!
Смачного!