Овочеве рагу з буряком
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте овочеве рагу з буряком, це дуже цікаве блюдо. Чудово підходить для тих, хто поститься, легке для засвоєння, багате клітковиною. Дивимося рецепт.
Овочеве рагу з буряком можна готувати в каструлі, глибокій сковороді або в мультиварці. Що стосується готування на плиті, то спочатку обсмажте буряк з морквою на олії, потім знизьте температуру, додайте всі інші інгредієнти і тушкуйте на повільному вогні під кришкою протягом 40 хвилин.
- Буряк - 300 грам
- Морква - 100 грам
- Цибуля - 100 грам
- Картопля - 300 грам
- Перець болгарський - 70 грам
- Сік томатний - 150 мілілітрів
- Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
- Сіль, чорний перець - За смаком
1. Приготуємо продукти. Овочі підійдуть як свіжі, так і заморожені. Все вимити і очистити.
2. Картопля наріжте соломкою, як для фрі.
3. Моркву наріжте соломкою.
4. Цибуля - півкільцями.
5. У чашу мультиварки наливаємо ложку масла і тушкуємо в режимі "жарка" буряк і морква 10 хвилин.
6. Потім викладаємо всі інші овочі, заливаємо томатний сік, сіль і перець чорний мелений, спеції інші за смаком. Закриваємо кришку і тушкуємо в режимі "каша" або "суп" 40 хвилин.
7. Овочеве рагу з буряком готове. Смачного!