Овочеве рагу до макаронів
(покроковий рецепт з фото)
Щоб підвищити поживну цінність вечері складається з макаронів, я пропоную приготувати тушковане овочеве рагу. У цьому рецепти немає картоплі, тільки багаті клітковиною овочі, сметана і зелень.
Якщо ви готуєте овочеве рагу до макаронів в каструлі, то раджу цибулю з капустою обсмажити попередньо, потім у сковороді тертий буряк, додавши пару ложок столового оцту. Потім все перемішати в каструлі, додати решту інгредієнтів, залити водою і тушкувати під кришкою на повільному вогні.
- Буряк - 300 грам
- Капуста - 300 грам
- Морква - 100 грам
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Сметана будь-якої жирності - 2 Ст. Ложки
- Вода - 100 мілілітрів
- Зелень - За смаком
1. Приготуємо овочі. Все ретельно вимити, очистити.
2. Капусту нарізаємо тонким стежками, як на борщ.
3. Морква трьом на крупній тертці.
4. Буряк нарізаємо гострим ножем соломкою, щоб швидше приготувалася.
5. У чашу мультиварки викладаємо все овочі, додаємо сіль, перець чорний мелений.
6. Чашу встановлюємо в мультиварку. Вливаємо 100 мл води, перемішуємо все. Закриваємо кришку і тушкуємо в режимі "каша" 50 хвилин.
7. Через 40 хвилин додаємо сметану, перемішуємо і дотушіваем ще 10 хвилин рагу.
8. Овочеве рагу до макаронів готове. Тушковані овочі в сметані підійдуть до будь-якого виду макаронів. Смачного!