Оселедець з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Це досить проста закуска, яку ми трохи разнообразим, сподобається абсолютно всім. А саме чудове тут то, що вона відмінно підійде і для звичайної вечері, і для святкового столу.
Сьогодні я пропоную вам трохи незвичайний рецепт приготування оселедця з цибулею, який ми разнообразим, додавши гірчицю і майонез. Звичайно ж, навіть звичайна оселедець, полита маслом і прикрашена цибулькою, завжди проходить на ура на будь-якому застілля, але ж немає межі досконалості. А з цими невеликими нововведеннями це блюдо стає не тільки смачніше, але поситнее і трохи красивіше. Я дуже рекомендую вам це чудове блюдо, і зараз я розповім вам, як зробити оселедець з цибулею по моїм рецептом.
- Оселедець слабосолона - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Гірчиця в зернах - 2 чайних ложки
- Майонез - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Для початку готуємо всі необхідні нам продукти. Як вибирати оселедець напевно кожен знає, я завжди беру пожирнее і обов'язково з ікрою.
Тепер чистимо цибулю та нарізаємо його півкільцями. Лука я ніколи не шкодую, він робить блюдо тільки смачніше.
Тепер настає черга оселедця: ми промиваємо її під холодною водою, відрізаємо голову і плавники, витрачати (ікру поки можна відкласти). Акуратно знімаємо шкірку і ще раз промиваємо рибу під водою.
Відокремлюємо філе від хребта і видаляємо всі кістки, які можемо.
Нарізаємо на невеликі шматочки.
У миску викладаємо майонез, гірчицю і перець. Перемішуємо акуратно, щоб цибуля не поламався.
Перекладаємо в наш соус шматочки філе і ікру, при бажанні можна додати трохи солі і оцту. Перемішуємо і ставимо на 2 години в холодильник, щоб все блюдо просочилося.