Маринований оселедець з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Захотілося смачною маринованого оселедця до відвареної картоплі або просто з чорним хлібом? Тоді цей простий рецепт - для вас. В результаті ви отримаєте саме те, що хотіли: ніжну і смачну рибку.
Смачна маринований оселедець, що з маринованим портом, да з чорним хлібом ... Хто з вас не любить такий бутерброд? А з відвареною картоплею так взагалі смакота! Мариновану оселедець приготувати дуже просто. Якщо вам попалася дуже солона оселедець, після маринування за цим рецептом вона стане дуже смачною: вся сіль піде в маринад. А якщо оселедець практично несолона, додайте третину чайної ложечки солі в маринад - і все вийде дуже смачно!
- Оселедець солоний - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Лавровий лист - 1 штука
- Запашний перець - 3 штуки
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Оцет 6% - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Вода - 3 Ст. Ложки
Насамперед очистимо оселедець від шкіри, нутрощів і кісток.
І отримуємо два шматочки філе.
Нарізаємо філе на скибочки.
Готуємо маринад для рибки. У невелику мисочку наливаємо гарячу воду, додаємо перець чорний і запашний, цукор, оцет і рослинне масло. Розмішуємо.
Чистий цибулю, нарізаємо його кільцями або півкільцями.
І викладаємо в баночку шарами: цибуля і скибочки риби. Лавровий лист поламаємо на шматочки і додамо між шарами.
Заливаємо все маринадом, закриваємо баночку кришкою і прибираємо в холодильник годин на 7- 8. Під час маринування пару-трійку раз баночку встряхиваем або перевертаємо, щоб маринад розподілився по всій рибку.
І в підсумку отримуємо смачну малосольного оселедця з кисло-солодким цибулькою. Смачно!