Рецепт Маринований оселедець фото

Маринований оселедець
(покроковий рецепт з фото)

Іспанська кухня
Риба та морепродукти , Оселедець
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Хочете зробити в домашніх умовах приголомшливо ароматну, пікантну і неймовірно насичену за смаком оселедець? Тоді ось вам на замітку рецепт, повз якого точно не можна проходити. Запам'ятовуйте!

Опис приготування:

Поспішаю розповісти вам, як приготувати мариновану оселедець з неймовірною кількістю ароматних спецій. Повірте, такої рибки ви ще точно не пробували. Її можна подати не тільки на обід або вечерю з гарніром, але і на бутербродах на фуршет, наприклад. Це відмінна ідея домашньої закуски. До речі, дуже зручно маринувати відразу філе, щоб потім не мати справи з кісточками.

  • Оселедець - 4 штуки (невелика)
  • Цибулина - 2-3 штук
  • Оцет - 500 мілілітрів
  • Цукор - 400 грам
  • Лавровий лист - 5 штук
  • Зерна гірчиці - 1/2 чайних ложки
  • Імбир - 1 Чайна ложка
  • Перець горошок - 1 Чайна ложка
  • Насіння кропу - 1/2 чайних ложки
  • Насіння koriandra - 1/2 чайних ложки
  • Гілочка чебрецю - 3-4 штук
  • Чилі - 2 штуки
маринований оселедець - фото крок 1
1. Насамперед вимийте і висушіть рибку.
маринований оселедець - фото крок 2
2. Найтриваліший процес - це відокремити філе від кісточок.
маринований оселедець - фото крок 3
3. Тепер можна зайнятися маринадом. У невеликій каструлі з'єднайте оцет з цукром і поставте на вогонь. Коли цукор розчиниться, додайте насіння кропу, koriandra, чебрець, подрібнений чилі, імбир і зерна гірчиці. Зніміть маринад з вогню і залиште на 5 хвилин. Паралельно можна очистити цибулю і нарізати. Також можна додати моркву, наприклад.
маринований оселедець - фото крок 4
4. У баночку (з вказаної кількості інгредієнтів буде 3 баночки по 500 мл) викладайте шматочки рибки, чергуючи з цибулею, лавровим листом, морквою. Після залийте маринадом і залиште на 10-12 годин.

Схожі рецепти