Рецепт Оселедець під шубою з желатином фото

Оселедець під шубою з желатином
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Оселедець
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік
Салати
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Зробити класичне блюдо ще більш оригінальним і неймовірно красивим цілком можна навіть не володіючи видатними кулінарними навиками. Перед вами простий рецепт оселедця під шубою з желатином.

Опис приготування:

1. Процес почніть слід з того, що відправте варитися моркву й буряк і картоплею, попередньо ретельно вимивши їх.

2. Оселедець потрібно ретельно очистити від шкірки, видаліть у неї все кісточки.

3. Особливу увагу приділіть формі, в яку буде закладатися салат. Цей рецепт приготування оселедця під шубою з желатином хороший тим, що страви можна надати найрізноманітніші форми.

4. Готові овочі остудіть, очистіть і натріть на тертці (можна нарізати дрібними кубиками при бажанні).

5. Форма буде перед подачею перевертатися (дно для зручності можна накрити харчовою плівкою), так що складати шари слід в зворотному порядку. На дно викладіть буряк.

6. Желатин розведіть в невеликій кількості води і змішайте з майонезом. Дайте постояти пару хвилин, а потім як слід змастіть буряк.

7. Слідом викладіть моркву, потім знову - майонез і дрібку солі.

8. Очистіть цибулину, наріжте її дрібними кубиками.

9. Викладіть цибулю, а зверху - нарізану рибу. Тепер знову змастіть майонезом.

10. Залишилося тільки викласти картоплю, посолити його добре і як слід промазати майонезом.

11. Тепер оселедець під шубою з желатином в домашніх умовах повинна схопитися і застигнути. Надішліть форму в холодильник і залиште мінімум на пару годин (найкраще на ніч).

Перед подачею переверніть форму і викладіть на тарілку для подачі. Можете прикрасити зеленню або вареними яйцями, наприклад.

Смачного!

  • Оселедець - 1 штука
  • Картопля - 3-5 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1-2 штук
  • Желатин - 25 грам
  • Майонез - 250-300 грам
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
1. Процес почніть слід з того, що відправте варитися моркву й буряк і картоплею, попередньо ретельно вимивши їх.

2. Оселедець потрібно ретельно очистити від шкірки, видаліть у неї все кісточки.

3. Особливу увагу приділіть формі, в яку буде закладатися салат. Цей рецепт приготування оселедця під шубою з желатином хороший тим, що страви можна надати найрізноманітніші форми.

4. Готові овочі остудіть, очистіть і натріть на тертці (можна нарізати дрібними кубиками при бажанні).

5. Форма буде перед подачею перевертатися (дно для зручності можна накрити харчовою плівкою), так що складати шари слід в зворотному порядку. На дно викладіть буряк.

6. Желатин розведіть в невеликій кількості води і змішайте з майонезом. Дайте постояти пару хвилин, а потім як слід змастіть буряк.

7. Слідом викладіть моркву, потім знову - майонез і дрібку солі.

8. Очистіть цибулину, наріжте її дрібними кубиками.

9. Викладіть цибулю, а зверху - нарізану рибу. Тепер знову змастіть майонезом.

10. Залишилося тільки викласти картоплю, посолити його добре і як слід промазати майонезом.

11. Тепер оселедець під шубою з желатином в домашніх умовах повинна схопитися і застигнути. Надішліть форму в холодильник і залиште мінімум на пару годин (найкраще на ніч).

Перед подачею переверніть форму і викладіть на тарілку для подачі. Можете прикрасити зеленню або вареними яйцями, наприклад.

Смачного!

Схожі рецепти