Рецепт Оселедець під шубою в тарталетках фото

Оселедець під шубою в тарталетках
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Оселедець
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл, Фуршет, Новий рік
Салати

Традиційна оселедець під шубою трохи застаріла, на мою думку. Але є прекрасна альтернатива цьому новорічного страви, а саме - оселедець під шубою в тарталетках. Спробуйте приготувати вдома!

Погодьтеся, виглядає така закуска дуже апетитно. Я впевнена, що ваші гості так само, як і мої, по достоїнству оцінять вашу оригінальність і винахідливість. Тарталетки з салатом "оселедець під шубою" довго не затримаються на тарілці, будь то новорічний стіл або простий сімейна вечеря. Прикрасити тарталетки можна чим завгодно, все залежить від вашої фантазії і приводу. Я подаю новогодние тарталетки, викладаючи їх на тарілку, на якій лежить лист салату. Можна намалювати майонезом сніговика, зробити очі з маслин, а ніс - з невеликого шматочка моркви. Якщо ж це просто вечерю, можна прикрасити оселедець під шубою в тарталетках так, як вказано на фотографії. Тепер ви знаєте, як приготувати оселедець під шубою в тарталетках в домашніх умовах і радувати своїх гостей кулінарними шедеврами.

  • Буряк - 3 штуки
  • Яйце - 5 штук
  • Морква - 4 штуки
  • tartalettes - 24 штук
  • Картопля - 6 штук
  • Оселедець - 1 штука
  • Майонез - За смаком
  • Цибуля - 1 штука
оселедець під шубою в тарталетках - фото крок 1
Відваріть моркву, яйця, буряк, картоплю в злегка підсоленій воді. Варити до готовності, а яйця зварити в круту. Після того, як овочі будуть готові, а яйця відварені, очистіть їх і остудіть в холодній воді.
оселедець під шубою в тарталетках - фото крок 2
Натріть на дрібній тертці яйця, морква, картопля, буряк. Наріжте на дрібні шматочки цибулю. Наріжте трохи улюбленої зелені, наприклад - петрушку або кріп. Підготуйте тарталетки.
оселедець під шубою в тарталетках - фото крок 3
На дно тарталетки трохи оселедця, потім цибулю. Потім викладіть 124 картоплі. Полийте майонезом. Потім покладіть моркву, після - яйце, полийте майонезом. Накрийте тарталетки шаром буряка. Полийте майонезом, розподіливши його по всій площі міні-салату. Для прикраси використовуйте шматочок оселедця і маслини.

Схожі рецепти