Оселедець під шубою фуршетна
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся оригінальним рецептом оселедця під шубою фуршетной. Це смачна і недорога закуска, яка, втім, навіть на вишуканому прийомі розходиться моментом, адже вона схожа на радянську "шубу" .
Рецепт приготування оселедця під шубою фуршетной вельми простий. Впевнена, вам дуже сподобається це блюдо: воно не вимагає багато зусиль і взагалі, можна сказати, "народне" . Але від цього, насправді, воно цінується ще більше гостями! Так що спробуйте зробити такі фуршетні бутерброди, розхапають відразу ж!
- Оселедець - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Буряк - 1 штука
- Хліб - 200 штук (вибирайте бородинський або ж з насінням, родзинками і т.Д.)
- Майонез - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Оселедець у мене була вже засоленная. Її потрібно дістати і порізати дрібними шматочками.
2. Далі відваримо буряк, натремо її на самій дрібній тертці.
3. Змішаємо її з майонезом за смаком: повинна вийти практично пастообразная маса, як на фото.
4. В"& Quot соус; , до речі, додайте спеції і сіль, якщо риба недостатньо солона. Хліб нарізаємо невеликими шматочками. Якщо кришиться - просто обсмажте його з усіх боків. Смажена хліб соусом, викладаємо шматочок риби і колечко лука. Зелену цибулю кришимо дрібно і посипаємо хліб.