Оселедець на картопляної подушці
(покроковий рецепт з фото)
Хто ж з нас не любить оселедець з картоплею? Поєднання продуктів на всі часи. Ще до них цибульки - і просто ідеально виходить ... Тому я сміливо взяла ці інгредієнти і зробила нове блюдо.
Рецепт точно здасться знайомим вам, але я по ньому готувала вперше. Риба з гарніром доречно виглядає на будь-якому столі (особливо, коли в гості прийшла велика компанія). Я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати оселедець на картопляної подушці. Перевірені смакові поєднання з новою ноткою.
- Картопля - 700-800 грам
- Вершки 33-38% - 300 мілілітрів
- Оселедець - 7-8 штук (філе)
- Ріпчаста цибуля - 3-4 штук
- Панірувальні сухарі - 2-3 Ст. Ложок
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
У сковороді розігрійте масло. Лук наріжте півкільцями. Обсмажте їх в олії до прозорості, помішуючи. В кінці всипте цукор і перемішайте.
Картопля почистіть і наріжте товстими кружками. Відваріть їх у киплячій воді 5 хвилин. Потім викладіть половину картоплі в форму для запікання.
Посоліть і поперчіть шар, а далі розподіліть цибулю.
Оселедець промийте і розріжте на середні шматочки. Розкладіть їх на цибулю.
Потім викладіть залишився картопля. Приправити сіллю і poperčite. Влийте вершки і зверху посипте сухарями.
Запікайте оселедець на картоплі 45 хвилин в духовці при 190 градусах. Смачного!