Orecchiette
(покроковий рецепт з фото)
Симпатичні маленькі "вушка" стануть відмінним варіантом гарнір для дорослих і дітей. Така паста досить просто робиться в домашніх умовах, так що рекомендую запам'ятати рецепт і повторити:)
Хочу навчити вас, як приготувати орекьетте. Їх можна подавати до столу з будь-яким соусом або гарячим. Чудова паста, яка урізноманітнює ваше щоденне меню. Якщо не боїтеся працювати з тестом, цей варіант для вас. Нескладно й смачно!
- Борошно - 200 грам
- Манна крупа - 100 грам
- Тепла вода - 150 грам
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка

1. На робочий стіл висипте просіяне борошно і манку, зробіть в центрі поглиблення і влийте теплу воду і масло. Ретельно перемішайте, замісіть тісто, скачайте в кульку і дайте відпочити хвилин 15.

2. Отщіпніте трохи, скачайте тонким жгутиком і наріжте ось такими маленькими шматочками.

3. Невеликим ножем проведіть від краю до краю, надаючи форму вушка.

4. Викладайте готову пасту на поверхню, присипану борошном.

5. Варити орекьетте потрібно швидко: як тільки спливуть після закипання, вони готові.