Рецепт Orecchiette фото

Orecchiette
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно, Крупи, Манька
Страви без випічки
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Макаронні вироби

Симпатичні маленькі "вушка" стануть відмінним варіантом гарнір для дорослих і дітей. Така паста досить просто робиться в домашніх умовах, так що рекомендую запам'ятати рецепт і повторити:)

Хочу навчити вас, як приготувати орекьетте. Їх можна подавати до столу з будь-яким соусом або гарячим. Чудова паста, яка урізноманітнює ваше щоденне меню. Якщо не боїтеся працювати з тестом, цей варіант для вас. Нескладно й смачно!

  • Борошно - 200 грам
  • Манна крупа - 100 грам
  • Тепла вода - 150 грам
  • Оливкова олія - 1 Чайна ложка
Orecchiette - фото крок 1
1. На робочий стіл висипте просіяне борошно і манку, зробіть в центрі поглиблення і влийте теплу воду і масло. Ретельно перемішайте, замісіть тісто, скачайте в кульку і дайте відпочити хвилин 15.
Orecchiette - фото крок 2
2. Отщіпніте трохи, скачайте тонким жгутиком і наріжте ось такими маленькими шматочками.
Orecchiette - фото крок 3
3. Невеликим ножем проведіть від краю до краю, надаючи форму вушка.
Orecchiette - фото крок 4
4. Викладайте готову пасту на поверхню, присипану борошном.
Orecchiette - фото крок 5
5. Варити орекьетте потрібно швидко: як тільки спливуть після закипання, вони готові.

Схожі рецепти