Рецепт «Олів'є» з квасолею фото

«Олів'є» з квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Бобові , Квасоля , Ковбаса , Варена ковбаса
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати , Салат олів'є
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 30 хв.

Без салату"Олів'є" , напевно, не обходиться практично жодне свято. Варіантів приготування дуже багато. Пропоную сьогодні приготувати"Олів'є" з квасолею.

Опис приготування:

Квасоля можна додавати як замість горошку, так і одночасно з ним. Салат виходить не менш смачний, але більш ситний і поживний. Спробуйте і такий варіант, ніби все інгредієнти звичні, але виходить більш пікантний і цікавий смак!

  • Картопля - 2 штуки (відвареної в мундирі)
  • Морква - 1 штука (варена)
  • Яйце - 4 штуки (варене)
  • Огірки - 200 грам (солоні)
  • Горошок - 200 грам (консервований)
  • Ковбаса - 200 грам (варена)
  • Квасоля - 150 грам (червона)
  • Цибуля - 0, 5 штуки
  • Майонез - За смаком
  • Сіль - За смаком
& Quot; Олів'є
Підготуйте всі інгредієнти.
& Quot; Олів'є
Ковбасу наріжте кубиками і складіть в глибоку миску.
& Quot; Олів'є
Додайте нарізану кубиками картоплю.
& Quot; Олів'є
Огірки наріжте приблизно такими ж кубиками.
& Quot; Олів'є
Наріжте кубиками яйця.
& Quot; Олів'є
Аналогічно наріжте моркву.
& Quot; Олів'є
Я цибулю. Якщо цибуля звичайний, то попередньо його ошпарьтеокропом, щоб прибрати всю гіркоту.
& Quot; Олів'є
Додайте горошок, попередньо злив з нього маринад.
& Quot; Олів'є
І в кінці додайте квасолю. Можна квасолю відварити заздалегідь або використовувати консервовану у власному соку.
& Quot; Олів'є
Заправте салат майонезом, додайте за смаком сіль і все добре перемішайте. Олів'є з квасолею готовий.
& Quot; Олів'є
Смачного!

Схожі рецепти