«Олів'є» з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Без салату "олів'є", напевно, не обходиться практично жодне свято. Варіантів приготування дуже багато. Пропоную сьогодні приготувати "олів'є" з квасолею.
Квасоля можна додавати як замість горошку, так і одночасно з ним. Салат виходить не менш смачний, але більш ситний і поживний. Спробуйте і такий варіант, ніби все інгредієнти звичні, але виходить більш пікантний і цікавий смак!
- Картопля - 2 штуки (відвареної в мундирі)
- Морква - 1 штука (варена)
- Яйце - 4 штуки (варене)
- Огірки - 200 грам (солоні)
- Горошок - 200 грам (консервований)
- Ковбаса - 200 грам (варена)
- Квасоля - 150 грам (червона)
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
Додайте нарізану кубиками картоплю.
Аналогічно наріжте моркву.
І в кінці додайте квасолю. Можна квасолю відварити заздалегідь або використовувати консервовану у власному соку.