Рецепт «Олів'є» з квасолею фото

«Олів'є» з квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Бобові, Квасоля, Ковбаса, Варена ковбаса
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати, Салат олів'є

Без салату "олів'є", напевно, не обходиться практично жодне свято. Варіантів приготування дуже багато. Пропоную сьогодні приготувати "олів'є" з квасолею.

Квасоля можна додавати як замість горошку, так і одночасно з ним. Салат виходить не менш смачний, але більш ситний і поживний. Спробуйте і такий варіант, ніби все інгредієнти звичні, але виходить більш пікантний і цікавий смак!

  • Картопля - 2 штуки (відвареної в мундирі)
  • Морква - 1 штука (варена)
  • Яйце - 4 штуки (варене)
  • Огірки - 200 грам (солоні)
  • Горошок - 200 грам (консервований)
  • Ковбаса - 200 грам (варена)
  • Квасоля - 150 грам (червона)
  • Цибуля - 0, 5 штуки
  • Майонез - За смаком
  • Сіль - За смаком
Додайте нарізану кубиками картоплю.
Аналогічно наріжте моркву.
І в кінці додайте квасолю. Можна квасолю відварити заздалегідь або використовувати консервовану у власному соку.

Схожі рецепти