«Олів'є» з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 30 хв.
Без салату"Олів'є" , напевно, не обходиться практично жодне свято. Варіантів приготування дуже багато. Пропоную сьогодні приготувати"Олів'є" з квасолею.
Опис приготування:
Квасоля можна додавати як замість горошку, так і одночасно з ним. Салат виходить не менш смачний, але більш ситний і поживний. Спробуйте і такий варіант, ніби все інгредієнти звичні, але виходить більш пікантний і цікавий смак!
- Картопля - 2 штуки (відвареної в мундирі)
- Морква - 1 штука (варена)
- Яйце - 4 штуки (варене)
- Огірки - 200 грам (солоні)
- Горошок - 200 грам (консервований)
- Ковбаса - 200 грам (варена)
- Квасоля - 150 грам (червона)
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Ковбасу наріжте кубиками і складіть в глибоку миску.
Додайте нарізану кубиками картоплю.
Огірки наріжте приблизно такими ж кубиками.
Наріжте кубиками яйця.
Аналогічно наріжте моркву.
Я цибулю. Якщо цибуля звичайний, то попередньо його ошпарьтеокропом, щоб прибрати всю гіркоту.
Додайте горошок, попередньо злив з нього маринад.
І в кінці додайте квасолю. Можна квасолю відварити заздалегідь або використовувати консервовану у власному соку.
Заправте салат майонезом, додайте за смаком сіль і все добре перемішайте. Олів'є з квасолею готовий.
Смачного!