Рецепт Окіст свинячий тушкований фото

Окіст свинячий тушкований
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Свинячий окіст
Роздільне харчування
На обід , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Впевнена, приготувати окіст свинячий тушкований в домашніх умовах в своєму житті повинен кожен, щоб сповна насолодитися задоволенням від їжі. Адже блюдо дійсно шикарне, - апетитно і смачно!

Опис приготування:

Для особливих випадків, коли треба витратитися і приготувати щось приголомшливе, раджу саме цей класичний рецепт окосту свинячого тушкованого, - готувати просто, так що шансів зіпсувати такий великий (і недешевий) шматок м'яса у вас нету, навіть якщо ви в перший раз стоїте за плитою! Так що тепер, знаючи, як приготувати окіст свинячий тушкований, впевнена, ви не схибили навіть якщо доведеться готувати звану вечерю!

  • Свинячий окіст - 1.2 кілограма
  • Кабачок - 1 штука
  • Баклажан - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 1 штука
  • Помідори - 500 грам
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
окіст свинячий тушкований - фото крок 1
1. М'ясо розморозимо, промиємо під водою, обсушити рушником.
окіст свинячий тушкований - фото крок 2
2. Розігріваємо в глибокій сковорідці оливкову олію, і обсмажити стейк з двох сторін до появи рум'яної скоринки.
окіст свинячий тушкований - фото крок 3
3. Ріжемо всі овочі кружальцями або кільцями невеликих розмірів. Зелень дрібно рубаємо. Часник просто розділяємо на зубчики, або теж нарізаємо пластинками.
окіст свинячий тушкований - фото крок 4
4. М'ясо поки зі сковороди дістанемо, а туди ж додамо моркву і баклажани, потім кабачки і цибулю порей, а в самому кінці часник і помідори.
окіст свинячий тушкований - фото крок 5
5. Окремо обсмажити овочі, а потім викладаємо до них м'ясо, перемішаємо, і тушкуємо під кришкою годину на маленькому вогні, поперчивши і посолити на свій смак.
окіст свинячий тушкований - фото крок 6
6. Уже готовий окіст подаємо на блюді, виклавши овочі гіркою, і посипаємо свіжою зеленню.

Схожі рецепти