Рецепт Свинячий окіст, запечений в рукаві фото

Свинячий окіст, запечений в рукаві
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Свинячий окіст
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Ароматна свинина, запечена в рукаві. Чи не жирна, але і не суха, ніжна і дуже смачна! Спеції надають м'ясу особливий аромат і чудовий непередаваний смак. Пригощайтеся!

Опис приготування:

Запечена в рукаві свинячий окіст, виділяє жар і неперевершений аромат спецій і м'яса, стане по-справжньому центральним стравою на столі. Вся увага буде прикута до нього! А як приготувати свинячий окіст, запечений в рукаві, я вам розповім.

  • Свинячий окіст - 2 кілограма
  • Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Ялівець - 6 штук (ягоди)
  • Базилік - 1 Чайна ложка
  • Перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
свинячий окіст, запечений в рукаві - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
свинячий окіст, запечений в рукаві - фото крок 2
Змішайте соєвий соус, масло і спеції.
свинячий окіст, запечений в рукаві - фото крок 3
М'ясо посоліть і залийте соєвим соусом. Надішліть в холодильник для маринування на 6-12 годин.
свинячий окіст, запечений в рукаві - фото крок 4
М'ясо помістіть в пакет для запікання. Надішліть в розігріту духовку до 200 градусів. Запікайте протягом 2 годин. Потім розкрийте пакет, включите верхній нагрів і запікайте ще хвилин 15. М'ясо має підрум'янитися.
свинячий окіст, запечений в рукаві - фото крок 5
Неймовірно соковите, ніжне і чудово ароматне м'ясо готове!
свинячий окіст, запечений в рукаві - фото крок 6
Кличте всіх до столу! свинячий окіст, запечений в рукаві готовий!

Схожі рецепти