Свинячий окіст, запечений в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Ароматна свинина, запечена в рукаві. Чи не жирна, але і не суха, ніжна і дуже смачна! Спеції надають м'ясу особливий аромат і чудовий непередаваний смак. Пригощайтеся!
Запечена в рукаві свинячий окіст, виділяє жар і неперевершений аромат спецій і м'яса, стане по-справжньому центральним стравою на столі. Вся увага буде прикута до нього! А як приготувати свинячий окіст, запечений в рукаві, я вам розповім.
- Свинячий окіст - 2 кілограма
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Ялівець - 6 штук (ягоди)
- Базилік - 1 Чайна ложка
- Перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Змішайте соєвий соус, масло і спеції.
М'ясо посоліть і залийте соєвим соусом. Надішліть в холодильник для маринування на 6-12 годин.
М'ясо помістіть в пакет для запікання. Надішліть в розігріту духовку до 200 градусів. Запікайте протягом 2 годин. Потім розкрийте пакет, включите верхній нагрів і запікайте ще хвилин 15. М'ясо має підрум'янитися.
Неймовірно соковите, ніжне і чудово ароматне м'ясо готове!
Кличте всіх до столу! свинячий окіст, запечений в рукаві готовий!