Свинячий окіст, запечений в духовці у фользі
(покроковий рецепт з фото)
Купити якісні м'ясні продукти в магазинах досить складне завдання, але можна легко приготувати їх вдома. Розповім вам, як приготувати свинячий окіст, запечений в духовці у фользі.
Приготувати запечений окіст в фользі в духовці не складніше, ніж звичайне блюдо. Дивіться покрокову інструкцію до рецептом, доповнюйте спеціями і прянощами по своєму смаку.
- Свинячий окіст - 1 кілограм
- Ucho-сунелі - 0, 5 чайних ложки
- Суміш перців - 0, 5 чайних ложки
- Паприка - 0, 5 чайних ложки
- Каєнський перець - 0, 5 чайних ложки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Часник - 4-5 зубчиків
- Сіль - 1 Чайна ложка
Підготуйте інгредієнти.
Зробіть надрізи на шматку шинки, нашпигуйте їх часником.
Обсипте окіст з усіх боків усіма видами спецій і перцю.
Змастіть окіст гірчицею, приправити сіллю.
Візьміть фольгу, зверху на фольгу покладіть пергамент для випічки, інвестувати, ніж м'ясо.
Загорніть м'ясо спочатку в пергамент.
Загорніть окіст в фольгу, щільно защипніть стики. Покладіть в холодильник на кілька годин, щоб м'ясо промаринувалося, після чого запікайте при температурі 160-180 градусів півтори години.
Через півтори години запікання, дістаньте окіст, відкрийте фольгу і пергамент, полийте бульйоном і запікайте ще 30 хвилин при тій же температурі. Після чого вимкніть духовку, відразу не діставайте, дайте м'ясу охолонути до кімнатної температури в духовці.
Подавайте окіст повністю охолодженим, сервірують зеленню і свіжими овочами. Чудовим доповненням буде гірчиця, хрін або кетчуп.