Рецепт Свинячий окіст, запечений в духовці у фользі фото

Свинячий окіст, запечений в духовці у фользі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Свинячий окіст
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Купити якісні м'ясні продукти в магазинах досить складне завдання, але можна легко приготувати їх вдома. Розповім вам, як приготувати свинячий окіст, запечений в духовці у фользі.

Опис приготування:

Приготувати запечений окіст в фользі в духовці не складніше, ніж звичайне блюдо. Дивіться покрокову інструкцію до рецептом, доповнюйте спеціями і прянощами по своєму смаку.

  • Свинячий окіст - 1 кілограм
  • Ucho-сунелі - 0, 5 чайних ложки
  • Суміш перців - 0, 5 чайних ложки
  • Паприка - 0, 5 чайних ложки
  • Каєнський перець - 0, 5 чайних ложки
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Сіль - 1 Чайна ложка
свинячий окіст, запечений в духовці у фользі - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
свинячий окіст, запечений в духовці у фользі - фото крок 2
Зробіть надрізи на шматку шинки, нашпигуйте їх часником.
свинячий окіст, запечений в духовці у фользі - фото крок 3
Обсипте окіст з усіх боків усіма видами спецій і перцю.
свинячий окіст, запечений в духовці у фользі - фото крок 4
Змастіть окіст гірчицею, приправити сіллю.
свинячий окіст, запечений в духовці у фользі - фото крок 5
Візьміть фольгу, зверху на фольгу покладіть пергамент для випічки, інвестувати, ніж м'ясо.
свинячий окіст, запечений в духовці у фользі - фото крок 6
Загорніть м'ясо спочатку в пергамент.
свинячий окіст, запечений в духовці у фользі - фото крок 7
Загорніть окіст в фольгу, щільно защипніть стики. Покладіть в холодильник на кілька годин, щоб м'ясо промаринувалося, після чого запікайте при температурі 160-180 градусів півтори години.
свинячий окіст, запечений в духовці у фользі - фото крок 8
Через півтори години запікання, дістаньте окіст, відкрийте фольгу і пергамент, полийте бульйоном і запікайте ще 30 хвилин при тій же температурі. Після чого вимкніть духовку, відразу не діставайте, дайте м'ясу охолонути до кімнатної температури в духовці.
свинячий окіст, запечений в духовці у фользі - фото крок 9
Подавайте окіст повністю охолодженим, сервірують зеленню і свіжими овочами. Чудовим доповненням буде гірчиця, хрін або кетчуп.

Схожі рецепти