Навага смажена
(покроковий рецепт з фото)
Хочу сьогодні вам розповісти, як приготувати навагу смажену. Це смачна і ситна риба, а в поєднанні з цибулею і зовсім буде відмінний варіант вечері або обіду. Спробуйте, дуже стоїть рецепт!
Взагалі цей рецепт досить простий і швидкий, можна обійтися без останнього мого кроку з легким варіантом гасіння і просто гарненько обсмажити рибу з усіх боків. Но я люблю, коли вона м'яка і розвалюється, а тому додатково її тушу. У будь-якому випадку бажаю вам приємної готування! розповім тепер, як приготувати навагу смажену!
- Навага - 1.5 кілограма
- Цибуля - 500 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Лимон - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Ось наші інгредієнти.
2. Лук моєму, чистим, ріжемо часточками. Рибу промиємо, видалимо все зайве. Смажена сумішшю з 1/2 від всього масла, соком лимона і спеціями рибу зсередини і зовні.
3. А тепер на рослинному розжареній олії обсмажити цибулю разом із зеленню і рибою. Щоб нічого не пригорає, час від часу додаємо потроху вершкове масло.
4. Приблизно 3 хвилини обсмажуємо рибу на сильному вогні, а потім зменшимо його і ще 20 хвилин готуємо рибу під кришкою на слабкому вогні. Готово!