Рецепт Навага тушкована фото

Навага тушкована
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 35 хв.

Навага - риба смачна і відносно недорога. З радістю вам розповім, як приготувати навагу тушковану в домашніх умовах. Спробуйте і ви зробити за цим рецептом. Всі любителі рибки оцінять!

Опис приготування:

Рецепт приготування наваги тушкованою - для вас! Просте і разом з тим соковите блюдо сподобається як всім любителям рибних закусок, так і тим, хто просто бажає якось урізноманітнити свої обіди і вечері. Це відмінний варіант, рекомендую спробувати! Бажаю удачі!

  • Навага - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - 1 За смаком
навага тушкована - фото крок 1
1. Рибу розморозимо, промиємо, обсушити і наріжемо шматочками, кожен з яких потім натерти сіллю і спеціями.
навага тушкована - фото крок 2
2. Шматочки риби і кружальця цибулі викладаємо в миску, придатну для мікрохвильовки. Спеції - за смаком. Накриваємо кришкою і при середній потужності в мікрохвильовці готуємо 15 хвилин.
навага тушкована - фото крок 3
3. За цей час має виділитися досить багато соку. Якщо вам не подобається велика кількість соку, можна зняти кришку, додати зелень і ще потримати в мікрохвильовці блюдо 5 хвилин.
навага тушкована - фото крок 4
4. Коли бульйон перекипить і трохи зменшиться в обсязі, а рибка буде готова, блюдо можна перекладати в порційні тарілочки і подавати до столу!

Схожі рецепти