Навага тушкована
(покроковий рецепт з фото)
Навага - риба смачна і відносно недорога. З радістю вам розповім, як приготувати навагу тушковану в домашніх умовах. Спробуйте і ви зробити за цим рецептом. Всі любителі рибки оцінять!
Рецепт приготування наваги тушкованою - для вас! Просте і разом з тим соковите блюдо сподобається як всім любителям рибних закусок, так і тим, хто просто бажає якось урізноманітнити свої обіди і вечері. Це відмінний варіант, рекомендую спробувати! Бажаю удачі!
- Навага - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
- Зелень - 1 За смаком
1. Рибу розморозимо, промиємо, обсушити і наріжемо шматочками, кожен з яких потім натерти сіллю і спеціями.
2. Шматочки риби і кружальця цибулі викладаємо в миску, придатну для мікрохвильовки. Спеції - за смаком. Накриваємо кришкою і при середній потужності в мікрохвильовці готуємо 15 хвилин.
3. За цей час має виділитися досить багато соку. Якщо вам не подобається велика кількість соку, можна зняти кришку, додати зелень і ще потримати в мікрохвильовці блюдо 5 хвилин.
4. Коли бульйон перекипить і трохи зменшиться в обсязі, а рибка буде готова, блюдо можна перекладати в порційні тарілочки і подавати до столу!