Рецепт Навага, смажена на сковороді в клярі фото

Навага, смажена на сковороді в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Одне з моїх улюблених рибних страв - це навага, смажена на сковороді в клярі. Риба володіє феноменальним смаком, і якщо засмажити її в клярі і подати з будь-яким гарніром…вийде неймовірно смачно!

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт приготування наваги, смаженої на сковороді. Приділіть особливу увагу підготовці риби. Її слід акуратно, але при цьому ретельно очистити. Ікру не викидайте, адже її можна використовувати для лезьон. Готову страву подається до столу з будь-яким гарніром. Хай щастить!

  • Навага - 500 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
навага, смажена на сковороді в клярі - фото крок 1
В першу чергу необхідно розморозити навагу, ображати голову і плавники. Очистіть луску і очистіть рибу від нутрощів.
навага, смажена на сковороді в клярі - фото крок 2
Для клярі я змішую яйця з сіллю і рибною ікрою.
навага, смажена на сковороді в клярі - фото крок 3
Обваляйте навагу в борошні, а потім"скупайте" її в клярі. Обсмажуйте рибу на рослинному маслі до золотистого кольору з усіх боків.
навага, смажена на сковороді в клярі - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти