Навага, смажена на сковороді в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Одне з моїх улюблених рибних страв - це навага, смажена на сковороді в клярі. Риба володіє феноменальним смаком, і якщо засмажити її в клярі і подати з будь-яким гарніром…вийде неймовірно смачно!
Перед вами простий рецепт приготування наваги, смаженої на сковороді. Приділіть особливу увагу підготовці риби. Її слід акуратно, але при цьому ретельно очистити. Ікру не викидайте, адже її можна використовувати для лезьон. Готову страву подається до столу з будь-яким гарніром. Хай щастить!
- Навага - 500 грам
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - За смаком
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
В першу чергу необхідно розморозити навагу, ображати голову і плавники. Очистіть луску і очистіть рибу від нутрощів.
Для клярі я змішую яйця з сіллю і рибною ікрою.
Обваляйте навагу в борошні, а потім "скупайте" її в клярі. Обсмажуйте рибу на рослинному маслі до золотистого кольору з усіх боків.
Смачного!