Настоянка з самогону
(покроковий рецепт з фото)
Міцний домашній напій на самогоні.
Перцева настоянка виходить червоного кольору, дуже красива і яскрава. Залежно від гостроти перцю і сам напій може вийти досить гострим. У такому випадку його можна розвести ще трохи самогоном. Такий напій буде ідеальним до м'яса і в якості прикраси святкового столу. Рекомендую спробувати, а я поділюся з вами рецептом, як приготувати настоянку з самогону.
- Самогон - 1 літр
- Перець кайенский гострий - 15 грам
- Чорний перець - 5 грам
- Перець духмяний - 2, 5 грами
- Звіробій сухий - 2, 5 грами
- Цукор або мед - 10 грам
1
Підготуйте перець. Якщо є можливість - використовуйте свіжий перець. Насіння при цьому потрібно видалити. Чорний і запашний перець розітріть в ступці.
2
Перець і звіробій покладіть в банку і залийте самогоном. Залиште в темному місці на 14 днів. Розчин необхідно час від часу перемішувати.
3
Через 14 днів в настойку додайте цукор або мед і залиште ще на тиждень, щоб настоялась.
4
Фільтрувати за допомогою ватного фільтра.
5
Смачного!