Рецепт Настоянка з самогону фото

Настоянка з самогону
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Ревінь
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
Літні
Напої, Настоянки

Міцний домашній напій на самогоні.

Перцева настоянка виходить червоного кольору, дуже красива і яскрава. Залежно від гостроти перцю і сам напій може вийти досить гострим. У такому випадку його можна розвести ще трохи самогоном. Такий напій буде ідеальним до м'яса і в якості прикраси святкового столу. Рекомендую спробувати, а я поділюся з вами рецептом, як приготувати настоянку з самогону.

  • Самогон - 1 літр
  • Перець кайенский гострий - 15 грам
  • Чорний перець - 5 грам
  • Перець духмяний - 2, 5 грами
  • Звіробій сухий - 2, 5 грами
  • Цукор або мед - 10 грам
1
Підготуйте перець. Якщо є можливість - використовуйте свіжий перець. Насіння при цьому потрібно видалити. Чорний і запашний перець розітріть в ступці.
2
Перець і звіробій покладіть в банку і залийте самогоном. Залиште в темному місці на 14 днів. Розчин необхідно час від часу перемішувати.
3
Через 14 днів в настойку додайте цукор або мед і залиште ще на тиждень, щоб настоялась.
4
Фільтрувати за допомогою ватного фільтра.
5
Смачного!

Схожі рецепти