Начинка для млинців з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Нагодувати сім'ю смачними млинцями з м'ясною начинкою дуже легко, навіть якщо у вас немає шматка вареного м'яса. А адже начинка може бути приготовлена не тільки з м'яса, але і з фаршу вона буде смачною!
Смачні та ситні млинці з м'ясною начинкою на сніданок або на вечерю дуже легко приготувати навіть не маючи відвареного м'яса. Якщо у вас є м'ясний фарш, начинку вам вдасться приготувати дуже легко. Базовий рецепт приготування перед вами. Ви можете додавати свої улюблені спеції, зелень. Начинка виходить ніжною і соковитою.
- Фарш м'ясний - 500-600 грам (свинина або свинина + яловичина)
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і викладаємо фарш і дрібно нарізану цибулю.
Розминаємо виделкою, щоб фарш не збирався в грудки.
Солимо, додаємо мелений перець і накриваємо кришкою. Обсмажуємо на невеликому вогні.
Обсмажуємо до готовності фаршу. Потім відкриваємо кришку і даємо зайвої рідини, якщо вона є, випаруватися. Не забуваємо помішувати.
Щоб начинка була однорідною, припустимо готовий фарш через м'ясорубку.
От і все, можна викладати начинку на млинці і загортати.