Начинка для фаршированої курки
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, яку начинку вибрати для святкової фаршированої курки, тоді я можу допомогти вам з цим, адже я знаю відмінний рецепт, в якому ми покладемо всередину курки розсипчастий рис, гриби і горошок.
Фарширування курки хоч і займає чимало часу, але це одне з тих занять, на яке не шкода витратити пару годин, адже результат того вартий. А для тих, хто ще не визначився з наповненням для птиці, я хочу запропонувати цей простий рецепт начинки для фаршированої курки, в якій ми будемо використовувати рис, грибочки, горошок і цибулька. Це один з моїх улюблених варіантів, тому, коли я готую курку, то роблю начинки багато, частина кладу всередину птиці, а решту просто поруч на деко, щоб все запікати разом. Виходить дійсно смачна страва, обов'язково спробуйте приготувати таку начинку для фаршированої курки в домашніх умовах, ви не пошкодуєте про зроблений вибір.
- Курка - 1 штука
- Мал "басмати" - 1 Склянка
- Лимон - 2 штуки
- Гриби - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Luk-salotų - 1 штука
- Бульйон курячий - 1-1, 5 склянки
- Масло оливкове - 1/4 склянки
- Каррі порошок - 2-3 Ст. Ложок
- Кмин мелений - 1 Чайна ложка
- Куркума - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - - За смаком
- Сіль - - За смаком