Прикраса фаршированої риби
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви на якесь свято зробили смачну фаршировану рибу, її потрібно якось красиво піднести гостям, вірно? Hасскажу вам, як зробити прикраса фаршированої риби оригінальним!
Звичайно ж, саме питання оформлення страв - справа смаку, і я зовсім не наполягаю на необхідності постійно всім прикрашати свою рибку саме так! Можна не робити таких ось складні[ конструкцій, а просто декорувати майонезом і петрушкою. Усе, як ви захочете! Nак що включайте натхнення, а я бажаю вам удачі!
- Листя салату - 100 грам
- Помідори - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Майонез - За смаком
1. Отже, я зазвичай подаю рибку разом з салатом. Це може бути будь-який ваш улюблений салатик. Рекомендую, звичайно ж, легкі овочеві, заправлені сметаною або йогуртом. Так буде і риба, і гарнір до неї відразу!
2. Яйце відварюємо і охолоджуємо. Чистим, відрізаємо верхню частину, а що залишилася "чашечку" декоруємо, як вам подобається. Я вирізаю ножем "зазубринки", тоді яйце нагадує квіточку.
3. Помідори рекомендую брати не занадто стиглі - вони повинні тримати форму і не текти! Нарізаємо їх пластинками.
4. Готову рибу викладаємо кільцем, по центру гіркою викладаємо порцію салату. Навколо салату - колечка помідорів, зверху розміщуємо яйце. Далі - прикрасимо майонезом на свій смак. Все готово!