Рецепт Прикраса фаршированої риби фото

Прикраса фаршированої риби
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Помідор
Вегетаріанське харчування
На обід , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 3
Час приготування: 20 хв.

Якщо ви на якесь свято зробили смачну фаршировану рибу, її потрібно якось красиво піднести гостям, вірно? Hасскажу вам, як зробити прикраса фаршированої риби оригінальним!

Опис приготування:

Звичайно ж, саме питання оформлення страв - справа смаку, і я зовсім не наполягаю на необхідності постійно всім прикрашати свою рибку саме так! Можна не робити таких ось складні[ конструкцій, а просто декорувати майонезом і петрушкою. Усе, як ви захочете! Nак що включайте натхнення, а я бажаю вам удачі!

  • Листя салату - 100 грам
  • Помідори - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Майонез - За смаком
прикраса фаршированої риби - фото крок 1
1. Отже, я зазвичай подаю рибку разом з салатом. Це може бути будь-який ваш улюблений салатик. Рекомендую, звичайно ж, легкі овочеві, заправлені сметаною або йогуртом. Так буде і риба, і гарнір до неї відразу!
прикраса фаршированої риби - фото крок 2
2. Яйце відварюємо і охолоджуємо. Чистим, відрізаємо верхню частину, а що залишилася"чашечку" декоруємо, як вам подобається. Я вирізаю ножем"зазубринки" , тоді яйце нагадує квіточку.
прикраса фаршированої риби - фото крок 3
3. Помідори рекомендую брати не занадто стиглі - вони повинні тримати форму і не текти! Нарізаємо їх пластинками.
прикраса фаршированої риби - фото крок 4
4. Готову рибу викладаємо кільцем, по центру гіркою викладаємо порцію салату. Навколо салату - колечка помідорів, зверху розміщуємо яйце. Далі - прикрасимо майонезом на свій смак. Все готово!

Схожі рецепти