Морський коктейль з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Морський коктейль з рисом - це щось середнє між пловом і паельєю. Його не так вже й складно приготувати, у мене є один непоганий рецепт морепродуктів з рисом. Мал краще брати сорти басматі.
Морський коктейль з рисом можна подавати на святковий стіл, тільки звичайно, збільште пропорцію! Найкраще спочатку зробити невелику паелью, переконатися, що все вийшло відмінно, а потім вже можна переходити на інші обсяги. Перед приготуванням морський коктейль необхідно розморозити і злийте воду. Щоб сир розплавився, порційну тарілку можна відправити в мікрохвильовку. Успіхів і приємного апетиту!
- Морський коктейль - 300 грам
- Мал - 125 грам
- Помідор - 250 грам
- Соєвий соус - 4-5 Ст. Ложок
- Сир - 150 грам
- Оливки - 30 грам
- Цибуля - 1/2 штуки
Мал відварити до готовності.
Цибуля обсмажте на олії до прозорості.
Помідори поріжте кубиками.
Гасіть помідори з цибулею хвилин сім, потім додайте рис, добре перемішайте.
Відразу додайте розморожений морський коктейль і соєвий соус, тушкуйте не більше 10 хвилин. Додайте оливки і відразу зніміть з вогню.
У тарілки до морського коктейлю з рисом, додайте тертий сир.