Рецепт Салат «морський коктейль» з рисом фото

Салат «морський коктейль» з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Морепродукти, Крупи, Мал
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Салати

Смачний і ситний салат можна подати до обіду або вечері якщо ви придбаєте маринований морський коктейль, наприклад - у маслі. Відвари і остудивши рис, додайте і будь-яку зелень.

Поживний і корисний салат чудово підійде для подачі і в дні посту, не дуже строгі, коли дозволено їсти рибу. Він виходить смачним, ароматним і дуже апетитним. Всі гості та рідні обов'язково захочуть його спробувати.

  • Мал - 100 грам
  • Вода - 250 мілілітрів
  • Морський коктейль - 180 грам (маринований в олії)
  • Цибуля зелена - 0, 5 пучка
  • Кріп - 0, 25 пучка
  • Сіль - 2 щіпки
салат
Підготуйте зазначені інгредієнти.
салат
Рис промийте в воді, висипте крупу в казан або ємність з антипригарним дном, влийте теплу воду і відваріть приблизно 15 хвилин з моменту закипання води на помірному нагріванні. Накрийте кришкою і дайте крупі пропаритися ще 5-7 хвилин, потім винесіть кашу на холод і остудіть приблизно 30 хвилин.
салат
Викладіть остиглий рис в глибоку ємність. Промийте зелену цибулю і кріп, подрібніть зелень і додайте в ємність до рису.
салат
Розкрийте пресерви з маринованим в маслі морським коктейлем, вилийте вміст в ємність разом з маслом. Завдяки йому вам не доведеться заправляти салат ні сметаною, ні майонезом. Акуратно все посоліть і перемішайте.
салат
Подайте на стіл приготовлений вами салат в охолодженому вигляді.

Схожі рецепти