Салат «морський коктейль» з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і ситний салат можна подати до обіду або вечері якщо ви придбаєте маринований морський коктейль, наприклад - у маслі. Відвари і остудивши рис, додайте і будь-яку зелень.
Поживний і корисний салат чудово підійде для подачі і в дні посту, не дуже строгі, коли дозволено їсти рибу. Він виходить смачним, ароматним і дуже апетитним. Всі гості та рідні обов'язково захочуть його спробувати.
- Мал - 100 грам
- Вода - 250 мілілітрів
- Морський коктейль - 180 грам (маринований в олії)
- Цибуля зелена - 0, 5 пучка
- Кріп - 0, 25 пучка
- Сіль - 2 щіпки
Підготуйте зазначені інгредієнти.
Рис промийте в воді, висипте крупу в казан або ємність з антипригарним дном, влийте теплу воду і відваріть приблизно 15 хвилин з моменту закипання води на помірному нагріванні. Накрийте кришкою і дайте крупі пропаритися ще 5-7 хвилин, потім винесіть кашу на холод і остудіть приблизно 30 хвилин.
Викладіть остиглий рис в глибоку ємність. Промийте зелену цибулю і кріп, подрібніть зелень і додайте в ємність до рису.
Розкрийте пресерви з маринованим в маслі морським коктейлем, вилийте вміст в ємність разом з маслом. Завдяки йому вам не доведеться заправляти салат ні сметаною, ні майонезом. Акуратно все посоліть і перемішайте.
Подайте на стіл приготовлений вами салат в охолодженому вигляді.