Морс з лимона
(покроковий рецепт з фото)
Цей напій повний вітамінів, свіжості і ароматів. Актуальний круглий рік. Влітку можна подавати з шматочками льоду, в якості охолодження, а взимку пити кімнатної температури, поповнюючи запас вітамінів.
Для приготування морсу знадобиться сік лимона і цедра, білу шкірку не потрібно додавати в воду, так як вона гірчить. Напій виходить кисло-солодкий. Кількість цукру корегуйте за смаком, замість цукру можна використовувати мед.
- Лимон - 1 штука
- Вода - 1 літр
- Цукор - 2 Ст. Ложки
Підготуйте інгредієнти. Лимон вибирайте великий, соковитий і свіжий.
Лимон обдати окропом. Зніміть тонкий верхній шар шкірки і додайте у воду.
Лимон розріжте і вичавіть сік в воду, допомагаючи виделкою.
Додайте цукор за смаком. Перемішайте і залиште на 20 хвилин.
Готовий морс розлийте в склянки, по бажанню, додайте гілочку м'яти і лід. Пийте на здоров'я!