Морозиво з згущеного молока
(покроковий рецепт з фото)
Додавши згущене молоко в морозиво, у вас вийде дивовижне ласощі, побалувати яким можна всю сім'ю. Разом з молоком в масу слід вмішати обов'язково і ягоди.
Збийте ягоди з вершками, а після додайте згущене молоко - і на вашому столі буде відмінне ласощі, яким можна побалувати своїх близьких і гостей. У морозильній камері воно коштує близько 2 годин і подається порційно в замороженому вигляді.
- Згущене молоко - 250 грам
- Малина - 200 грам
- Вершки - 250 мілілітрів
1. Готувати морозиво слід з самого основного: збиваємо в блендері ягоди і вершки. Я зазвичай беру малину, полуницю або ожину.
2. Поступово в масу вводимо згущене молоко. Продовжуємо збивати до утворення однорідної маси.
3. Відправляємо морозиво в камеру на пару годин до повного застигання. Якщо у вас немає формочок порційних, то можете використовувати велику форму, а після викладати кульки в креманку.
4. Прикрасьте фруктами і листочками м'яти. Всього пару годин і морозиво з згущеного молока в домашніх умовах на вашому столі.
5. Можна зробити відразу два варіанти: один - з вершків і згущеного молока, а другий - з додаванням ягід або фруктів.