Рецепт Морозиво з горіхами фото

Морозиво з горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Горіхи
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На полуденок , Для дітей
Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Від такого ласощів не зможе відязикатися ні дорослий, ні дитина. Якщо ви ще не знаєте, як приготувати морозиво з горіхами в карамелі, тоді запам'ятовуйте і обов'язково повторіть цей рецепт.

Опис приготування:

1. На сковороду висипати цукор (залишити близько 2 столових ложок) і додати трохи води. На повільному вогні розтопити цукор і проварити трохи карамель.

2. Коли вона стане коричневою, додати на сковороду горішки. Використовувати в рецепт приготування морозива з горіхами можна не тільки фундук, але і будь-які інші горішки. Основна вимога - це попередньо обсмажити горіхи, щоб вони були хрусткими.

3. Зняти сковороду з вогню і, продовжуючи помішувати, обваляти горіхи в карамелі.

4. Підготувати лист пергаменту і викласти туди горішки. Дати охолонути. Потім трохи подрібнити в блендері.

5. Білки акуратно відокремити від жовтків. Цукор, що збивати з жовтками близько 10 хвилин.

6. Тонкою цівкою ввести вершки в жовтки, продовжуючи збивати ще близько 15 хвилин. Маса повинна бути повітряної і добре збільшитися в розмірі, щоб морозиво з горішками в домашніх умовах було м'яким.

7. Окремо збити з дрібкою солі білки.

8. З'єднати обидві маси, акуратно вводячи білки.

9. Тепер залишилося ввести подрібнені карамельні горіхи і ще раз акуратно перемішати.

10. Перекласти готову масу в мороженицу або пластиковий контейнер. Надіслати в морозилку приблизно на 30 хвилин.

11. Це досить простий рецепт морозива з горіхами, перемішувати постійно його немає необхідності. Приблизно через півгодини один раз акуратно перемішати і ще через 10-15 хвилин можна дегустувати.

  • Вершки - 380 мілілітрів
  • Горіхи - 100 грам(funduk)
  • Цукор - 150-180 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Вода - 3 Ст. Ложки
1. На сковороду висипати цукор (залишити близько 2 столових ложок) і додати трохи води. На повільному вогні розтопити цукор і проварити трохи карамель.

2. Коли вона стане коричневою, додати на сковороду горішки. Використовувати в рецепт приготування морозива з горіхами можна не тільки фундук, але і будь-які інші горішки. Основна вимога - це попередньо обсмажити горіхи, щоб вони були хрусткими.

3. Зняти сковороду з вогню і, продовжуючи помішувати, обваляти горіхи в карамелі.

4. Підготувати лист пергаменту і викласти туди горішки. Дати охолонути. Потім трохи подрібнити в блендері.

5. Білки акуратно відокремити від жовтків. Цукор, що збивати з жовтками близько 10 хвилин.

6. Тонкою цівкою ввести вершки в жовтки, продовжуючи збивати ще близько 15 хвилин. Маса повинна бути повітряної і добре збільшитися в розмірі, щоб морозиво з горішками в домашніх умовах було м'яким.

7. Окремо збити з дрібкою солі білки.

8. З'єднати обидві маси, акуратно вводячи білки.

9. Тепер залишилося ввести подрібнені карамельні горіхи і ще раз акуратно перемішати.

10. Перекласти готову масу в мороженицу або пластиковий контейнер. Надіслати в морозилку приблизно на 30 хвилин.

11. Це досить простий рецепт морозива з горіхами, перемішувати постійно його немає необхідності. Приблизно через півгодини один раз акуратно перемішати і ще через 10-15 хвилин можна дегустувати.

Схожі рецепти