Рецепт Морозиво з горіхами фото

Морозиво з горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Горіхи
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти
На полуденок, Для дітей
Десерти, Морозиво

Від такого ласощів не зможе відязикатися ні дорослий, ні дитина. Якщо ви ще не знаєте, як приготувати морозиво з горіхами в карамелі, тоді запам'ятовуйте і обов'язково повторіть цей рецепт.

1. На сковороду висипати цукор (залишити близько 2 столових ложок) і додати трохи води. На повільному вогні розтопити цукор і проварити трохи карамель.

2. Коли вона стане коричневою, додати на сковороду горішки. Використовувати в рецепт приготування морозива з горіхами можна не тільки фундук, але і будь-які інші горішки. Основна вимога - це попередньо обсмажити горіхи, щоб вони були хрусткими.

3. Зняти сковороду з вогню і, продовжуючи помішувати, обваляти горіхи в карамелі.

4. Підготувати лист пергаменту і викласти туди горішки. Дати охолонути. Потім трохи подрібнити в блендері.

5. Білки акуратно відокремити від жовтків. Цукор, що збивати з жовтками близько 10 хвилин.

6. Тонкою цівкою ввести вершки в жовтки, продовжуючи збивати ще близько 15 хвилин. Маса повинна бути повітряної і добре збільшитися в розмірі, щоб морозиво з горішками в домашніх умовах було м'яким.

7. Окремо збити з дрібкою солі білки.

8. З'єднати обидві маси, акуратно вводячи білки.

9. Тепер залишилося ввести подрібнені карамельні горіхи і ще раз акуратно перемішати.

10. Перекласти готову масу в мороженицу або пластиковий контейнер. Надіслати в морозилку приблизно на 30 хвилин.

11. Це досить простий рецепт морозива з горіхами, перемішувати постійно його немає необхідності. Приблизно через півгодини один раз акуратно перемішати і ще через 10-15 хвилин можна дегустувати.

  • Вершки - 380 мілілітрів
  • Горіхи - 100 грам(funduk)
  • Цукор - 150-180 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Вода - 3 Ст. Ложки
1. На сковороду висипати цукор (залишити близько 2 столових ложок) і додати трохи води. На повільному вогні розтопити цукор і проварити трохи карамель.

2. Коли вона стане коричневою, додати на сковороду горішки. Використовувати в рецепт приготування морозива з горіхами можна не тільки фундук, але і будь-які інші горішки. Основна вимога - це попередньо обсмажити горіхи, щоб вони були хрусткими.

3. Зняти сковороду з вогню і, продовжуючи помішувати, обваляти горіхи в карамелі.

4. Підготувати лист пергаменту і викласти туди горішки. Дати охолонути. Потім трохи подрібнити в блендері.

5. Білки акуратно відокремити від жовтків. Цукор, що збивати з жовтками близько 10 хвилин.

6. Тонкою цівкою ввести вершки в жовтки, продовжуючи збивати ще близько 15 хвилин. Маса повинна бути повітряної і добре збільшитися в розмірі, щоб морозиво з горішками в домашніх умовах було м'яким.

7. Окремо збити з дрібкою солі білки.

8. З'єднати обидві маси, акуратно вводячи білки.

9. Тепер залишилося ввести подрібнені карамельні горіхи і ще раз акуратно перемішати.

10. Перекласти готову масу в мороженицу або пластиковий контейнер. Надіслати в морозилку приблизно на 30 хвилин.

11. Це досить простий рецепт морозива з горіхами, перемішувати постійно його немає необхідності. Приблизно через півгодини один раз акуратно перемішати і ще через 10-15 хвилин можна дегустувати.

Схожі рецепти