Рецепт Морозиво домашнє фото

Морозиво домашнє
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди
Дієтичне харчування , Вагітним і годуючим
Для дітей , На святковий стіл , Десерт , 8 березня
Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 5
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Тим, у кого є апарат для приготування морозива, просто гріх купувати його в магазині. Морозиво можна готувати кожен раз різний, використовуючи різні добавки: шоколад, печиво, фрукти, ягоди…

Опис приготування:

Приготування морозива домашнього я поділила б на два етапи - приготування бази і приготування так званих добавок. Для звичайного морозива цілком достатнього бази. Але, якщо ви бажаєте зробити незвичайне морозиво, то доведеться ще трохи повозитися з різними добавками. У цьому рецепті - це полуниця, печиво і шоколад. Пальчики оближете!

  • Полуниця - 440 грам(340 г - в морозиво, 100 г - в якості добавки (нарізані ягоди))
  • Вершковий сир - 220 грам
  • Крем - 1 Склянка
  • Вершки середньої жирності - 1/2 склянки
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Склянка (плюс 1 чайна ложка - для того, щоб посипати полуницю в добавках)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Шоколад - 50 грам (добавки)
  • Жирні вершки - 1 Чайна ложка (добавки)
  • Шоколадні крекери - 3 штуки (добавки (можна використовувати печиво з шоколадного тіста))
морозиво домашнє - фото крок 1
1. Полуницю промийте, просушіть, зріжте плодоніжки. 100 г полуниці залиште, її треба буде нарізати шматочками.
морозиво домашнє - фото крок 2
2. Засипте в блендер 340 г приготовленої полуниці.
морозиво домашнє - фото крок 3
3. Викладіть в блендер вершковий сир (фмладельфія, наприклад).
морозиво домашнє - фото крок 4
4. Туди ж відправте вершки.
морозиво домашнє - фото крок 5
5. Додайте в блендер сметану.
морозиво домашнє - фото крок 6
6. Збийте все до однорідної маси, потім додайте свіжовичавлений лимонний сік.
морозиво домашнє - фото крок 7
7. Всипте в блендер цукор і щіпку солі.
морозиво домашнє - фото крок 8
8. Гарненько збийте.
морозиво домашнє - фото крок 9
9. Вилийте отриману масу в мороженицу і готуйте відповідно до інструкцій.
морозиво домашнє - фото крок 10
10. Поки морозиво готується, приготуйте добавки. Можна, можливо, звичайно, обійтися і без них. Це вже на любителя! Отже, sladkoezhki, полуницю тонко наріжте, присипте цукром і відправте в морозилку.
морозиво домашнє - фото крок 11
11. Шоколад розтопіть на водяній бані, додавши ложечку жирних вершків.
морозиво домашнє - фото крок 12
12. Розтопленим шоколадом змастіть печиво або крекери. Потім також відправте в морозилку.
морозиво домашнє - фото крок 13
13. Для 5 хвилин до закінчення приготування морозива в морожениці (зазвичай процес займає хвилин 25), додайте в чашу приготовлену полуничку.
морозиво домашнє - фото крок 14
14. Застиглі крекери в шоколаді розламайте на шматочки і також додайте в мороженицу.
морозиво домашнє - фото крок 15
15. Перемішуємо все ще раз і заморожуємо в морозилці.
морозиво домашнє - фото крок 16
16. Вийде чудовий домашнє морозиво!
морозиво домашнє - фото крок 17
Смачного!

Схожі рецепти