Рецепт Морквяний торт «Старбакс» фото

Морквяний торт «Старбакс»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Овочі, Морква
Дієтичне харчування
На святковий стіл
Випічка, Торти

У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати морквяний торт "старбакс" . Такий торт давно став візитною карткою іменитого закладу. Він виходить дивно смачним і навіть корисним.

Цей пиріг виходить дивно ароматним і смачним, він допоможе залишити всю вашу сім'ю задоволеною.

Перед подачею також можна посипати глазур горіхами, що залишилися.

А також, крім родзинок, можете використовувати курагу або інші улюблені сухофрукти.

Смачного!

  • Яйця - 3 штуки
  • Тростинний цукор - 1/2 склянки
  • Світло- коричневий цукор - 2/3 склянки
  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Соняшникова олія - 1/2 склянки
  • Морква терта - 3 склянки
  • Funduk - 1/2 склянки
  • Ізюм жовтий - 1/2 склянки
  • Обкладинка - 1/2 чайних ложки
  • Імбир мелений - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 100 грам (для глазурі)
  • Вершковий сир - 200 грам (для глазурі)
  • Цукрова пудра - 1/3 склянки (для глазурі)
1
Горіхи подрібнити ножем.
2
У мисці розбийте яйця і всипте тростинний і коричневий цукор. Перемішайте.
3
Потім в миску до цукру влийте олію і борошно. Перемішайте.
4
До борошняної суміші всипте розпушувач, корицю і мелений імбир.
5
Потім висипте морква, родзинки і горіхи. Перемішайте.
6
Підготуйте форму для випікання з високими бортами, змастивши її маслом. Вилийте туди отримане тісто.
7
Розігрійте духовку до 160 градусів. Запікайте близько 45 хвилин до готовності. Дайте охолонути.
8
Для глазурі змішайте сир, цукрову пудру і розм'якшене вершкове масло. Всі збийте, змастіть остиглий пиріг.

Схожі рецепти