Морквяний торт «Старбакс»
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати морквяний торт "старбакс" . Такий торт давно став візитною карткою іменитого закладу. Він виходить дивно смачним і навіть корисним.
Цей пиріг виходить дивно ароматним і смачним, він допоможе залишити всю вашу сім'ю задоволеною.
Перед подачею також можна посипати глазур горіхами, що залишилися.
А також, крім родзинок, можете використовувати курагу або інші улюблені сухофрукти.
Смачного!
- Яйця - 3 штуки
- Тростинний цукор - 1/2 склянки
- Світло- коричневий цукор - 2/3 склянки
- Борошно - 1, 5 склянки
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Соняшникова олія - 1/2 склянки
- Морква терта - 3 склянки
- Funduk - 1/2 склянки
- Ізюм жовтий - 1/2 склянки
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
- Імбир мелений - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Вершкове масло - 100 грам (для глазурі)
- Вершковий сир - 200 грам (для глазурі)
- Цукрова пудра - 1/3 склянки (для глазурі)
1
Горіхи подрібнити ножем.
2
У мисці розбийте яйця і всипте тростинний і коричневий цукор. Перемішайте.
3
Потім в миску до цукру влийте олію і борошно. Перемішайте.
4
До борошняної суміші всипте розпушувач, корицю і мелений імбир.
5
Потім висипте морква, родзинки і горіхи. Перемішайте.
6
Підготуйте форму для випікання з високими бортами, змастивши її маслом. Вилийте туди отримане тісто.
7
Розігрійте духовку до 160 градусів. Запікайте близько 45 хвилин до готовності. Дайте охолонути.
8
Для глазурі змішайте сир, цукрову пудру і розм'якшене вершкове масло. Всі збийте, змастіть остиглий пиріг.