Морквяний торт «рудий дружок»
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися рецептом маленького смачного закусочного тортика. Він яскравий не тільки за кольором, але і за смаком. Весь секрет у рибної консерві, а ось крем - вершковий сир! хочете шматочок? готуємо!
Вершковий сир я підготувала заздалегідь, збила міксером до гладкості і додала трохи дрібно порізаної паприки, але це зовсім не обов'язково, можна використовувати просто вершковий сир без добавок. Обсяг мого склянки - 250 мл. Діаметр моїх форм для випічки 14 см, можна, можливо 10-12 см. Тоді тортик буде вище. Подивіться, як приготувати морквяний торт "рудий дружок" .
- Морква терта - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Сардина (кондитерські вироби) - 1 штука
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Вода - 50 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вершковий сир - 1, 5 склянки (крем)
Підготуйте продукти для торта. Відкрийте консерву, відцідити рибу від рідини. Моркву очистіть і натріть на дрібній тертці. Вершковий сир збийте міксером.
Змішайте морква з яйцем.
Консерву розімніть виделкою, додайте її до моркви. Перемішайте.
Борошно просійте, змішайте з розпушувачем. Додайте її в мисочку і перемішайте добре тісто, щоб не було грудочок.
Розділити тісто на дві частини. Змастіть формочки для випічки рослинним маслом і розрівняйте тісто. Випікайте коржі при 230 градусах 20 хвилин.
Готові коржі остудіть, дістаньте з форм.
Перший остиглий корж змастіть вершковим сиром.
Накрийте другим коржем, його теж змастіть сиром.
Оформіть боки торта сиром. Що залишився крем за допомогою кондитерського мішка і насадки "зірочка" відсадити у вигляді квіточок на торті.
Останній штрих: вставте шматочки вареної або сирої моркви. Морквяний торт "рудий дружок" готовий! приємного!