Рецепт Морквяний торт простий фото

Морквяний торт простий
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Овочі, Морква
Дієтичне харчування
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл
Випічка, Торти

Десерти з моркви можуть бути неймовірно смачними. В якості підтвердження своїх слів хочу запропонувати вам приготувати простий тортик з ніжним кремом. Яскраво і шалено смачно! Спробуйте і ви!

Хочу поділитися своїм варіантом, як приготувати морквяний торт простий і досить швидкий. Ніжний крем в поєднанні з повітряними і неймовірно ароматними коржами створюють чудовий ансамбль. Такий десерт прекрасно підійде для дітей і дорослих. Обов'язково рекомендую спробувати!

  • Борошно - 2.5 склянки
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Сода - 1 щіпка
  • Імбир - 1 щіпка
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Цукор - 2 склянки (навпіл білий і коричневий)
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Кефір - 3/4 склянки
  • Морква - 5-6 штук
  • Крем-сир - 300 грам
  • Цукрова пудра - 120 грам
  • Вершки - 80 мілілітрів
  • Горішки - 50 грам
морквяний торт простий - фото крок 1
1. У невелику мисочку просійте борошно, розпушувач, додайте сіль і ароматні спеції. Все ретельно перемішайте.
морквяний торт простий - фото крок 2
2. Морква очистіть, вимийте і натріть на дрібній тертці.
морквяний торт простий - фото крок 3
3. В окремій мисочці з'єднайте розм'якшене вершкове масло, білий і коричневий цукор, збийте 2-3 хвилини до пишності. Введіть по одному яйця.
морквяний торт простий - фото крок 4
4. Продовжуючи збивати, додайте в тісто морква і сухі інгредієнти.
морквяний торт простий - фото крок 5
5. Розділити тісто 2-3 частини і викладіть в жароміцні форми, змащені маслом і застелені пергаментом. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку.
морквяний торт простий - фото крок 6
6. Випікайте хвилин 30-35. Готовність перевіряйте зубочисткою. Готові коржі остудіть на решітці.
морквяний торт простий - фото крок 7
7. Збийте крем-сир з цукровою пудрою і вершками. Перемажьте коржи.
морквяний торт простий - фото крок 8
8. Зберіть тортик і дайте йому трохи настоятися. Прикрасьте перед подачею горішками. Приємного чаювання!

Схожі рецепти