Морквяний торт простий
(покроковий рецепт з фото)
Десерти з моркви можуть бути неймовірно смачними. В якості підтвердження своїх слів хочу запропонувати вам приготувати простий тортик з ніжним кремом. Яскраво і шалено смачно! Спробуйте і ви!
Хочу поділитися своїм варіантом, як приготувати морквяний торт простий і досить швидкий. Ніжний крем в поєднанні з повітряними і неймовірно ароматними коржами створюють чудовий ансамбль. Такий десерт прекрасно підійде для дітей і дорослих. Обов'язково рекомендую спробувати!
- Борошно - 2.5 склянки
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Сода - 1 щіпка
- Імбир - 1 щіпка
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Цукор - 2 склянки (навпіл білий і коричневий)
- Вершкове масло - 100 грам
- Яйце - 3 штуки
- Кефір - 3/4 склянки
- Морква - 5-6 штук
- Крем-сир - 300 грам
- Цукрова пудра - 120 грам
- Вершки - 80 мілілітрів
- Горішки - 50 грам
1. У невелику мисочку просійте борошно, розпушувач, додайте сіль і ароматні спеції. Все ретельно перемішайте.
2. Морква очистіть, вимийте і натріть на дрібній тертці.
3. В окремій мисочці з'єднайте розм'якшене вершкове масло, білий і коричневий цукор, збийте 2-3 хвилини до пишності. Введіть по одному яйця.
4. Продовжуючи збивати, додайте в тісто морква і сухі інгредієнти.
5. Розділити тісто 2-3 частини і викладіть в жароміцні форми, змащені маслом і застелені пергаментом. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку.
6. Випікайте хвилин 30-35. Готовність перевіряйте зубочисткою. Готові коржі остудіть на решітці.
7. Збийте крем-сир з цукровою пудрою і вершками. Перемажьте коржи.
8. Зберіть тортик і дайте йому трохи настоятися. Прикрасьте перед подачею горішками. Приємного чаювання!