Рецепт Простий морквяний пиріг фото

Простий морквяний пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Борошно , Овочі , Яйця , Морква
Низькокалорійні
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Простий в приготуванні, надзвичайно смачний, корисний і практично дієтичний. Що це за диво кулінарії? Сьогодні я розповім вам, як приготувати простий морквяний пиріг. Обов'язково спробуйте!

Опис приготування:

Неймовірно простий і смачний морквяний пиріг готується без особливих зусиль, а його смак і аромат приверне на кухню ваших рідних і близьких. Соковитий і солодкий пиріг не поступається за своїми смаковими якостями набагато складнішою випічці, наприклад, британському пирога. А завдяки невеликій кількості цукру в рецепті десерт підійде для використання в дієтичному раціоні. Замість моркви можна використовувати гарбуз, смак буде інший, але не менш цікавий.

  • Морква - 550 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Цукор - 100-120 грам
  • Борошно пшеничне - 150 грам
  • Розпушувач - 20 грам
  • Сіль - 5 грам
  • Масло рослинне - 20 мілілітрів
1
Морквину помийте, очистіть і подрібніть в блендері невеликими порціями. Має вийти практично морквяне пюре.
2
Додайте до моркви яйця і невелику кількість рослинної олії. Збийте в блендері до стану пюре.
3
В окремій мисці з'єднайте всі сухі інгредієнти.
4
Додайте всі інгредієнти до морквяної масі. Залежно від соковитості моркви може знадобитися більше борошна. Тісто по консистенції повинне вийти на зразок сметани.
5
Застелите форму для випічки пергаментом, вилийте в неї тісто і випікайте в духовці при температурі 180 градусів протягом 60 хвилин. Через 30 хвилин після приміщення в духовку дістаньте форму з тестом і зробіть надріз посередині, щоб тісто краще пропеклося. Готовність пирога можна перевірити за допомогою сірника або зубочистки. Якщо тісто не прилипає, то пиріг готовий. Смачного!

Схожі рецепти