Простий морквяний пиріг з глазур'ю
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як приготувати простий морквяний пиріг з глазур'ю з вершкового сиру. Це дуже смачний і ароматний пиріг. Обов'язково додайте горіхи і родзинки, вони надають приємну текстуру пирога.
Так як морква є солодким овочем, морквяні пироги теж виходять досить солодкими і дуже ароматними. Більш того, готова випічка має красивий помаранчевий відтінок завдяки морквяного соку. Настійно рекомендую додати в тісто рубані горіхи і родзинки для більш різноманітного смаку пирога. Найкраще в якості прикраси використовувати саме глазур з вершкового сиру, але ви можете замінити її шоколадною глазур'ю або сиропом.
- Вершкове масло - 90 грам(60г в тісто, 30г в глазур)
- Кефір - 90 грам (бавовна)
- Цукор - 200 грам
- Борошно - 200 грам
- Сира морква - 150 грам
- Ізюм - 60 грам
- Горіхи волоські - 60 грам
- НЕ Krem-нічого - 60 грам
- Цукрова пудра - 120 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Рослинна олія - 100 мілілітрів(rafinirovannoe)
- Сіль - 1/3 чайних ложки
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
1. Яйце змішайте з рослинним маслом, розтопленим вершковим маслом і кефіром. Додайте ванільний і звичайний цукор. Змішайте просіяне борошно з сіллю, содою, розпушувачем і корицею.
2. З'єднайте обидві суміші. Додайте дрібно натерту моркву, родзинки і рубані волоські горіхи. Форму для кексу вистелити папером для випічки, перелийте в неї тісто.
3. Надішліть пиріг в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте 1 час. Приготуйте глазур: крем-чіз змішайте з вершковим маслом за допомогою міксера, потім додайте цукрову пудру і змішайте крем в однорідну масу протягом двох хвилин.
4. Покрийте злегка остиглий пиріг глазур'ю. Смачного!