Рецепт Морквяний пиріг на швидку руку фото

Морквяний пиріг на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Овочі, Яйця, Морква
На полуденок, Для дітей, На швидку руку, Десерт, Полудень
Випічка, Пироги

Пишний ароматний пиріг морквяний можна дуже швидко приготувати за допомогою міксера і мультиварки або звичайною духовки. Рецепт дуже простий і детальний. Дивіться.

Приготуйте морквяний пиріг на швидку руку. Тісто приготувати нескладно, а потім просто залийте його в форму і відправте в духовку або мультиварку. Прикрасити такий пиріг можна масляним кремом і морковочкой з персика або манго.

  • Морква - 2 штуки
  • Яйця - 3 штуки
  • Борошно - 300 грам
  • Масло rafinirovannoe - 70 мілілітрів
  • Цукор - 1 Склянка
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Барбарис (ароматизатор) - 2 краплі (не обов'язково)
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Оцет 9-проц. Або лимонний сік - 1 Ст. Ложка (для гасіння соди)
морквяний пиріг на швидку руку - фото крок 1
1. Приготуємо продукти для пирога. Моркви потрібно 2 шт., а якщо дуже велика, то достатньо однієї.
морквяний пиріг на швидку руку - фото крок 2
2. Для тесту збиваємо міксером яйця з цукром до пишної піни.
морквяний пиріг на швидку руку - фото крок 3
3. Вводимо борошно, ванілін, барбарисовий ароматизатор. Продовжуємо працювати міксером.
морквяний пиріг на швидку руку - фото крок 4
4. Вводимо в тісто рослинне масло, збиваємо.
морквяний пиріг на швидку руку - фото крок 5
5. Трьом моркву на самій дрібній тертці, трохи віджимаємо сік.
морквяний пиріг на швидку руку - фото крок 6
6. Вводимо в тісто морква, міксером змішуємо.
морквяний пиріг на швидку руку - фото крок 7
7. У готове тісто вводимо гашене соду.
морквяний пиріг на швидку руку - фото крок 8
8. Змащуємо форму для випікання маслом. Виливаємо тісто. Випікаємо в режимі "випічка" 50 хвилин або в духовці при 180 градусах випікаємо 45 хвилин.
морквяний пиріг на швидку руку - фото крок 9
9. Готовий пиріг обережно витягаємо.
морквяний пиріг на швидку руку - фото крок 10
10. Остужіваем і подаємо. Приємного!

Схожі рецепти