Морквяні котлети пісні
(покроковий рецепт з фото)
Яскраві, ніжні й ароматні морквяні пісні котлети урізноманітнюють і прикрасять ваш стіл в пісні дні. Смачно і корисно одночасно. Ділюся рецептом.
Рецепт приготування пісних морквяних котлет дуже простий, і продукти для його втілення легкодоступні і завжди є на вашій кухні. Красиві, яскраві і ароматні котлети радують своїм виглядом, смаком і ароматом. Вони дуже корисні, урізноманітнюють ваш стіл в довгі дні посту. Давайте приготуємо їх, а рецепт пісних морквяних котлет з фото допоможе вам в цьому.
- Морква - 600 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Манна крупа - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 2 щіпки
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Паприка суха мелена - 1 щіпка
- Сухарі паніровочні - 3-4 Ст. Ложок
- Вода - 3-4 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 100 мілілітрів(2-3 столових ложки - для обсмажування цибулі, інше - для смаження котлет)
Цибуля чистий, нарізаємо і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору.
Додаємо до цибулі сіль, перець, паприка.
Чистимо моркву і натираємо на дрібній тертці або середньої. Дуже добре підходить для котлет макуха, що залишився після того, як ви видавили сік з моркви.
К готовому луку добавляем натертую морковь.
Потім всипаємо манку і добре перемішуємо.
Dolivaem vodu, перемішуємо і тушкуємо хвилин 5-7 до загустіння.
Часник чистим, подрібнюємо і додаємо до морквяної масі. Добре перемішуємо.
Коли маса для котлет охолоне, формуємо котлети і обвалюють їх в панірувальних сухарях.
Обсмажуємо наші котлети на олії до утворення красивою і хрусткої скоринки.