Пісні морквяні котлети з манкою
(покроковий рецепт з фото)
Замислюєтеся про те, що приготувати під час посту? Сьогодні я розповім вам, як приготувати котлети морквяні пісні з манкою. Рецепт досить простий, а результат вже точно підкорить вас!
Таке блюдо чудово підійде людям, які стежать за своїм раціоном під час посту. Морквяні котлети також сподобаються людям, які стежать за своєю вагою. В інший час їх можна подавати до столу зі сметаною і свіжою зеленню. Блюдо відмінно виглядає самостійно, а також як гарнір до основної страви.
- Морква - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Манька - 5 Ст. Ложок
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Панірувальні сухарі - 100 грам
- Перець чорний мелений - За смаком
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
1
Приготування пісних морквяних котлет починаємо з підготовки основного інгредієнта. Отже, очищаємо моркву і цибулю, промиваємо їх під водою.
2
Цибулю дрібно нарізаємо, а моркву натираємо на тертці. На розпеченій сковороді підігріваємо трохи рослинного масла і обсмажуємо. Потім додаємо до цибулі подрібнену моркву. Смажимо овочеву суміш протягом 10 хвилин на середньому вогні. Важливо постійно перемішувати суміш.
3
Коли овочі стануть м'якими, додамо до них воду, сіль, цукор і перчик. Доводимо до кипіння, постійно помішуючи. Слідом накриваємо сковорідку кришкою і тушкуємо протягом 15 хвилин.
4
За цей час морква встигне приготуватися. Додаємо до овочів манку, ретельно все перемішуємо і знову накриваємо кришкою. Тушкуємо протягом 15 хвилин. Коли манка змішається з інгредієнтами і розчиниться, дамо суміші охолонути.
5
З остигнула суміші формуємо котлети, обвалюють їх в панірувальних сухарях і підсмажуємо на олії до золотистої скоринки. Готові котлетки накрийте кришкою і дайте їм постояти 10 хвилин. Морквяні котлети з манкою готові, смачного!