Морквяні котлети з манкою
(покроковий рецепт з фото)
Смачні, з підсмаженою скоринкою морквяні котлети з манкою - це гарне доповнення до легкого вечері. Готувати дуже легко, продукти цілком доступні.
Якщо ви не знаєте, як приготувати смачні морквяні котлети з манкою, цей рецепт допоможе вам. Найлегший з усіх наявних рецептів, але від простоти і легкості приготування блюдо анітрохи не втратить в смаку, повірте. Котлети по цьому рецепту вийдуть швидше як десерт, так що якщо ви хочете наслідках котлет - виключіть з рецепта цукор. Отже, читаємо рецепт морквяних котлет з манкою з фото і готуємо!
- Морква - 600 грам
- Крупа манна - 4 Ст. Ложки(3 столових ложки - в котлетну масу, 1 - для обвалювання котлет)
- Цукор - 2 чайних ложки
- Сіль - 1-2 Щепоток
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
Відварити моркву практично до готовності. Краще недоваріть, ніж переварити:)
Зварену моркву охолодити, очистити і натерти на дрібній тертці або середньої.
Додати до моркви сіль, цукор і манку. Все ретельно перемішати.
Формуємо з отриманої маси невеликі котлетки, обвалюють їх в манній крупі.
Обсмажуємо котлети на сковороді з рослинним маслом на середньому вогні до утворення золотистої скоринки. В кінці готування накрити сковорідку кришкою, зменшити вогонь під сковорідкою до мінімуму і тушкувати котлети хвилин 10.