Морквяні кексики
(покроковий рецепт з фото)
Смачні морквяні кексики - це прекрасне блюдо на кожен день! Ними зручно швидко перекусити, можна брати з собою на роботу. Маленькі, ситні і дуже ароматні! До речі, діти без розуму від них!
Приготуємо морквяні кексики в домашніх умовах. Морква подрібнюється в блендері, потім додаються інші інгредієнти і замішується тісто. Готове тісто поміщаємо в силіконові формочки, зверху викладаємо курагу і горіхи. Випікаємо кексики в духовці 20 хвилин. Хай щастить!
- Морква - 4 штуки
- Яйця - 4 штуки
- Масло рослинне - 1 Склянка
- Борошно - 2 склянки
- Цукор - 2 склянки
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Кориця мелена - 2 чайних ложки
- Грецькі горіхи - 6 штук
- Чорнослив - 12 штук
Морква очищаємо, нарізаємо кружечками і подрібнюємо в блендері.
Додайте яйця і цукор, перемішайте.
Влийте рослинне масло, додайте борошно, корицю, розпушувач і гашене соду. Перемішайте до однорідності.
З 2/3 наповнюємо силіконові формочки тестом, зверху викладаємо курагу і волоські горіхи. Випікаємо 20 хвилин при температурі 200 градусів.
Смачного!