Молочний суп з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Давайте приготуємо знайомий і улюблений з дитинства супчик. Смачний, ніжний і молочний, який подобається як дітям, так і дорослим. Приєднуйтесь!
Простий, швидкий і смачний молочний суп. Чим жирніше молоко, тим смачніше вийде суп. Локшину можна використовувати як покупну, так і приготовлену вдома. Після введення яєчної маси, не переставайте заважати суп до готовності. Тоді він вийде ніжним і без яєчних грудочок. Смачного!
- Молоко - 500 мілілітрів
- Локшина - 80 грам
- Вершкове масло - 25 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Цукор - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Налейте молоко, додайте цукор, сіль і доведіть до кипіння.
Додайте локшину і перемішайте. Варіть протягом 10 хвилин до готовності.
Збийте яйце виделкою.
Влийте яйце цівкою, весь час помішуючи. Варіть ще 2 хвилини.
Суп готовий! Смачного!