Млинці з медом і горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Печу ці млинці, коли хочеться чогось незвичайного. Млинці готуються швидко і просто, а своїм смаком можуть затьмарити будь-який десерт.
3 яйця збиваємо вінчиком, перемішуємо з медом, молоком, маслом, сіллю, борошном, горіхами. Перемішуємо до утворення однорідної маси. Смажимо на сковороді, змащуємо медом і посипаємо горіхами.
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 1 Склянка
- Молоко - 2 склянки
- Мед - 1, 5 Ст. Ложки (краще рідкий)
- Сіль - 1 щіпка
- Словочное масло - 30 грам
- Горіхи - 2 Ст. Ложки (мелені або подрібнені (я брала волоські))
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки (для смаження)
Яйця розбиваємо в миску і збиваємо за допомогою віночка.
Додаємо молоко, розтоплене вершкове масло, мед, сіль і все перемішуємо.
Додаємо борошно і горіхи і ретельно перемішуємо до ізчезновеніе грудочок.
На гарячу сковороду з маслом за допомогою черпака наливаємо тісто і розподіляємо по всій сковороді. Смажимо на одній стороні, поки млинець не підрум'яниться. Потім за допомогою лопатки перевертаємо на інший бік і смажимо до золотистої скоринки.
Гарячі млинці змащуємо медом, посипаємо горіхами і звертаємо трикутником. Смачного!