Млинці з картоплею та грибами
(покроковий рецепт з фото)
Такі млинці з картоплею та грибами в домашніх умовах готуються швидко, виходять дуже смачними і ситними. Можна і на святковий стіл подавати і просто домочадців порадувати! чудово!
Це дуже простий рецепт млинців з картоплею та грибами, який не раз мене виручав. Адже готується страва дуже швидко, особливих кулінарних талантів не вимагає. Навіть більше скажу, це той рідкісний випадок, коли можна не намагатися робити млинці дуже тоненькими, інакше начинка легко прорве млинець. Робіть товстіший, а я бажаю вам удачі!
- Вода - 2 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 2 склянки
- Цибуля - 1 штука
- Картопля - 300 грам
- Гриби - 100 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
1. Замісити тісто - в молоко додамо яйця, зіб'ємо до однорідності разом з цукром. Потім потроху всипаємо борошно. Можна млинці трохи посолити і додати дрібку соди.
2. Обсмажити кожен млинець з такого тесту з двох сторін. Викладаємо стопкою, нехай остигають. Тим часом відварити картоплю.
3. Картопля перетираем в пюре, - можна додати сіль, сметану, молоко або вершки, - хто з чим звик робити пюре.
4. Цибуля обсмажити на олії разом з грибами. Потім з'єднаємо цю суміш з пюре разом із залишками масла.
5. На кожен млинець рівномірно розподіляємо начинку і звертаємо конвертиком. От і все! Подаємо зі сметанкою!