Рецепт Млинці з картоплею та грибами фото

Млинці з картоплею та грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Борошно, Овочі, Картопля, Гриби, Печериці
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти
На полуденок, На святковий стіл, Масляна
Випічка, Страви з начинкою, Млинці

Такі млинці з картоплею та грибами в домашніх умовах готуються швидко, виходять дуже смачними і ситними. Можна і на святковий стіл подавати і просто домочадців порадувати! чудово!

Це дуже простий рецепт млинців з картоплею та грибами, який не раз мене виручав. Адже готується страва дуже швидко, особливих кулінарних талантів не вимагає. Навіть більше скажу, це той рідкісний випадок, коли можна не намагатися робити млинці дуже тоненькими, інакше начинка легко прорве млинець. Робіть товстіший, а я бажаю вам удачі!

  • Вода - 2 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 2 склянки
  • Цибуля - 1 штука
  • Картопля - 300 грам
  • Гриби - 100 грам
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
млинці з картоплею та грибами - фото крок 1
1. Замісити тісто - в молоко додамо яйця, зіб'ємо до однорідності разом з цукром. Потім потроху всипаємо борошно. Можна млинці трохи посолити і додати дрібку соди.
млинці з картоплею та грибами - фото крок 2
2. Обсмажити кожен млинець з такого тесту з двох сторін. Викладаємо стопкою, нехай остигають. Тим часом відварити картоплю.
млинці з картоплею та грибами - фото крок 3
3. Картопля перетираем в пюре, - можна додати сіль, сметану, молоко або вершки, - хто з чим звик робити пюре.
млинці з картоплею та грибами - фото крок 4
4. Цибуля обсмажити на олії разом з грибами. Потім з'єднаємо цю суміш з пюре разом із залишками масла.
млинці з картоплею та грибами - фото крок 5
5. На кожен млинець рівномірно розподіляємо начинку і звертаємо конвертиком. От і все! Подаємо зі сметанкою!

Схожі рецепти