Млинці з грибами і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Обожнюю гриби, а ще - млинці. Ну і як тут пройти повз страви, в якому поєднуються два улюблених продукту? Із задоволенням ділюся рецептом.
Поставте картоплю вариться, а тим часом спечіть млинці. Потім прожарьте цибулю. Зітреш картоплю в пюре, змішайте з цибулею. За ложці-дві начинки викладайте на млинець і загортати конвертиком.
- Молоко - 1 літр
- Яйце - 1 штука
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Гриби - 200 грам
- Борошно - 3, 5 склянки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
1
1. Збийте яйце з цукром і дрібкою солі. Влийте молоко і додайте борошно і соду, продовжуючи збивати. Найкраще використовувати для цього міксер.
2
2. Добре розігрійте сковороду, змастіть рослинною олією і випікання млинці, обсмажуючи їх з двох сторін.
3
3. Тепер займемося начинкою. Відваріть очищену картоплю і збийте його в пюре.
4
4. Дрібно поріжте цибулю і гриби. Обсмажте їх на рослинному маслі до готовності грибів.
5
5. Змішайте для начинки картопляне пюре і обсмажені гриби, додайте сіль і перець.
6
6. Викладіть на кожен млинець частину начинки і загорніть.
Перед подачею на стіл млинчики можна трохи розігріти в мікрохвильовці. Обов'язково полийте сметаною.
Смачного!
Перед подачею на стіл млинчики можна трохи розігріти в мікрохвильовці. Обов'язково полийте сметаною.
Смачного!