Млинці на квасі
(покроковий рецепт з фото)
Млинці на квасі в старовину були одні з найпоширеніших. Ось і я вирішила спробувати приготувати такі млинці. Результатом залишилася дуже задоволена! Беріть на замітку рецепт!
У млинців на квасі особливий зовнішній вигляд. Вони виходять з "рижіной", а ще м'які і ароматні. Особливо смачні такі млинці з домашнього квасу. Принагідно неодмінно приготуйте.
- Квас - 1, 5 склянки (стакан об'ємом 200 мл.)
- Вода - 1, 5 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Борошно пшеничне - 250 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 1, 5 Ст. Ложки
Підготуйте необхідні інгредієнти.
У глибокій чаші збийте яйця з цукром.
Додайте воду, квас. Перемішайте.
Додайте борошно, сіль, соду і рослинне масло. Ще раз збийте.
Залиште отримане тісто при кімнатній температурі на 10 хвилин.
Сковороду розігрійте, якщо необхідно, то змастіть раз рослинним маслом. Налийте тісто, розподіліть його похитуючи сковороду з боку в бік, або за допомогою ополоника. Обсмажуйте до появи пухирців.
Переверніть млинець і обсмажте іншу сторону до готовності.
Млинці складайте стопкою, промащуючи їх вершковим маслом.
Подавайте млинці гарячими з улюбленими добавками. Смачного!