Рецепт Млинці на куліш фото

Млинці на куліш
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Крупи, Пшоно і пшениця
Вегетаріанське харчування
На вечерю, На святковий стіл, На сніданок, Масляна
Випічка, Млинці

Пишні, повітряні і дуже смачні млинці зі злегка незвичайним смаком. Не пошкодуйте часу і приготуйте ці млинці, ви не розчаруєтеся.

Смачні і пишні млинці пекли в старовину багатьма способами і з багатьох продуктів. Дуже смачні млинці виходять на куліш - пшоняної каші. Часу на випічку таких млинців піде більше, ніж на приготування класичних, але смак вас вразить. Так що не лінуйтеся, і в вихідний день скористайтеся рецептом приготування млинців на куліш і порадуйте себе і своїх рідних смачними млинцями. Отже, розповідаю, як приготувати млинці на куліш.

1. Половину молока злегка підігріваємо, додаємо в нього цукор і розводимо дріжджі.

2. Всипаємо борошно і розмішуємо тісто. Накриваємо тісто і ставимо в тепле місце, нехай підходить.

3. На молоці, що варимо пшоняну кашу. Крупу запарюємо окропом на 5 хвилин, потім добре промиваємо. Заливаємо молоком і варимо до готовності.

4. Остужаем кашу, додаємо до неї яйця, сіль і добре перемішуємо. Можна зробити це за допомогою блендера. Крупинки пшона добре розіб'ються і не будуть відчуватися чужорідним тілом в млинці

5. З'єднуємо кашу з тестом, яке вже "підійшло" і додаємо тепле розтоплене вершкове масло. Добре розмішуємо і ставимо знову в тепле місце, нехай підходить.

6. Випікати млинці на розігрітій сковороді з обох сторін.

Смачного!


  • Пшоно - 1 Склянка
  • Борошно - 1 Склянка
  • Молоко - 3 склянки
  • Яйця - 2-3 штук
  • Дріжджі - 10 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
Смачні і пишні млинці пекли в старовину багатьма способами і з багатьох продуктів. Дуже смачні млинці виходять на куліш - пшоняної каші. Часу на випічку таких млинців піде більше, ніж на приготування класичних, але смак вас вразить. Так що не лінуйтеся, і в вихідний день скористайтеся рецептом приготування млинців на куліш і порадуйте себе і своїх рідних смачними млинцями. Отже, розповідаю, як приготувати млинці на куліш.

1. Половину молока злегка підігріваємо, додаємо в нього цукор і розводимо дріжджі.

2. Всипаємо борошно і розмішуємо тісто. Накриваємо тісто і ставимо в тепле місце, нехай підходить.

3. На молоці, що варимо пшоняну кашу. Крупу запарюємо окропом на 5 хвилин, потім добре промиваємо. Заливаємо молоком і варимо до готовності.

4. Остужаем кашу, додаємо до неї яйця, сіль і добре перемішуємо. Можна зробити це за допомогою блендера. Крупинки пшона добре розіб'ються і не будуть відчуватися чужорідним тілом в млинці

5. З'єднуємо кашу з тестом, яке вже "підійшло" і додаємо тепле розтоплене вершкове масло. Добре розмішуємо і ставимо знову в тепле місце, нехай підходить.

6. Випікати млинці на розігрітій сковороді з обох сторін.

Смачного!

Схожі рецепти