Млинці на кислому молоці з дріжджами
(покроковий рецепт з фото)
Смачні та швидкі сніданки на заміну бутербродів і пластівців - це, звичайно ж, улюблені млинчики від мами. Прочитайте, як приготувати млинці на кислому молоці з дріжджами. Вони дуже подобаються моїм дітлахам.
Навіть у самій завидною господині ні-ні, та й пропаде молоко в холодильнику. Не поспішайте викидати кисле молоко! Воно стане ідеальною основою для млинцевого тесту. Млинці виходять ідеальними, не побоюся цього слова. М'які, золотисті і пористі. Подавайте млинці з улюбленим варенням до сніданку, з будь-якими Топпінг, згущеним молоком або просто з цукром. Смачного!
- Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
- Кисле молоко - 1 Склянка
- Вода гаряча - 2/3 склянки
- Яйця курячі - 2 штуки
- Цукор - 2 чайних ложки
- Борошно пшеничне - 1, 5 склянки
- Сіль - 1 щіпка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
У ємність просійте 1/2 склянки борошна, додайте дріжджі, сіль і цукор, добре перемішайте суху суміш.
Влийте тепле кисле молоко і розмішайте тісто віночком .
Залиште тісто на 30 хвилин, накрийте його рушником.
Віночком збийте яйця до пухкої маси.
Надішліть яєчну суміш в тісто і додайте борошно, що залишилося, потім влийте цівкою гарячу воду.
Тісто слід залишити ще на 20 хвилин під рушником.
До тесту влийте рослинне масло і добре перемішайте.
Випікайте на розпеченій сковорідці з обох боків до золотистого кольору.
Кожен попередній млинець в стосі змащуйте маслом.