Млинці на кефірі дріжджові
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт приготування млинців на кефірі дріжджових допоможе вам приготувати смачні млинці для всієї родини. Їх можна буде до полуденка або сніданку.
Коли вам набридли звичайні млинці, можна поекспериментувати і приготувати млинці на дріжджах. Такі млинці вийдуть набагато ситніше звичайних. Але при цьому вони будуть не менш калорійними, тому пам'ятайте про це. Для приготування млинців на кефірі дріжджових я також беру манну крупу: вона додає щільності тесту, млинці стають дуже насиченими. Дивимося нижче рецепт з фото.
- Крупа манна - 1, 5 склянки
- Борошно - 1 Склянка
- Кефір - 500 мілілітрів
- Вода - 150 мілілітрів
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
- Дріжджі - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
В кефірі розводимо дріжджі, додаємо цукор, отставляем і чекаємо, коли з'явиться піна. Додаємо яйця і збиваємо вінчиком.
Змішуємо окремо борошно і манку. Потім додаємо цю суміш в рідку. Ретельно перемішуємо.
У тісто додаємо олію соняшникову та теплу воду, перемішуємо.
Тісто доводимо до однорідної маси, накриваємо плівкою і даємо тісту настоятися години півтори.
Перед смаженням перемішуємо ще раз тісто. На розігрітій сковорідці смажимо з двох сторін до золотистого кольору.
Готові млинці на кефірі дріжджові складаємо стопкою, змащуємо маслом, подати можна зі сметаною і медом. Смачного)
Готові млинці на кефірі дріжджові складаємо стопкою, змащуємо маслом, подати можна зі сметаною і медом. Смачного)