Млинці «креп Syuzett»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Французькі десерти підкорюють багатьох людей по всьому світу. І не завжди вони складні у виконанні. Є й такі, які можна легко повторити у себе на кухні в будній день. Оді з них - "Креп Syuzzet & Quot; .
Опис приготування:
Ознайомтеся з тим, як приготувати млинці"Креп Сюзетт" . Їх падають у всіх кафе у Франції. Їх створив кондитер спеціально для відомої актриси Сюзанни Райхенберг на початку 20-го століття. А за іншою легендою десерт випадково зробив помічник офіціанта при дворі. Але в будь-якому випадку, рецепт залишається смачним.
- Вершкове масло - 160 грам
- Борошно - 175 грам
- Цукор - 100 грам
- Молоко - 300 мілілітрів
- Лікер апельсиновий - 100 мілілітрів
- Яйце - 3 штуки
- Апельсин - 2 штуки
- Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
Спочатку зробіть тісто. Змішайте цукрову пудру з сіллю і борошном. В окремій мисці збийте яйця. З'єднайте їх з борошняної масою і половиною молока.
Розтопити вершкове масло. Додайте його до тесту. Влийте молоко. Замішайте тісто. Залиште його хоча б на годину в стороні.
Приготуйте соус. Закарамелізуется цукор на сухій сковороді. Потім додайте до нього масло. Також внесіть натерту цедру апельсина. Через 2 хвилини додайте нарізану м'якоть апельсина. Уварите соус, помішуючи.
На розігрітій з маслом сковороді випікайте млинці до готовності з двох сторін.
Потім складіть млинці. Додайте до них соус. Готуйте в ньому пару хвилин.
А в кінці влийте на сковороду лікер. Випаруйте його, поки він не перестане горіти. Приємною дегустації!